Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Ο Παναιγιάλειος κέρδισε με 1-0 τα Τρίκαλα

Ποδόσφαιρο: Ο Παναιγιάλειος κέρδισε με 1...

Τα προσπέρασε στη βαθμολογία

Ο Παναιγιάλειος επικράτησε με 1-0 του ΑΟ Τρίκαλα για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Η αιγιώτικη ομάδα όχι μόνο το κατάφερε, αλλά το έκανε και με χαρακτηριστική ευκολία παρότι το αποτέλεσμα (1-0) δεν αντικατοπτρίζει κάτι τέτοιο.

Η «Μαύρη Θύελλα» ήταν ψυχωμένη, διεύρυνε το αήττητο εντός έδρας σερί σε 11 αγώνες και έδωσε συνέχεια στον αγωνιστικό... κατήφορο των Θεσσαλών τους οποίους ξεπέρασε στη βαθμολογία!

Με όπλο την πολύ καλή ψυχολογία, αλλά και το αήττητο εντός έδρας παρατάχθηκε ο Παναιγιάλειος απέναντι στους Θεσσαλούς. Αντίθετα, τα Τρίκαλα στο πρώτο ημίχρονο δεν απείλησαν την εστία του Γκαραβέλη και βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 6'. Από κάθετη του Τρίγκα ο Κρητικός βγήκε στην αντεπίθεση και νίκησε τον Αποστολίδη με πλασέ. Στο 10', μάλιστα, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έσωσε την εστία του σε σουτ του Σκαρτσίλα, ενώ στην επαναφορά ο σκόρερ δεν βρήκε στόχο.

Ο προπονητής του ΑΟΤ, Αλέκος Βοσνιάδης υποχρεώθηκε στο 25' στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή, αφού αποχώρησε ο τραυματίας Ριζογιάννης και στη θέση του πέρασε ο Μπαλμπόα. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί πίεσαν προς το τέλος του πρώτου 45λεπτου και κυρίως με στατικές φάσεις. Ο Παναιγιάλειος κράτησε μακριά από την εστία του τους όποιους κινδύνους και έτσι πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η «Μαύρη Θύελλα» διαχειρίστηκε πολύ σωστά το παιχνίδι και παρά την είσοδο των Μπαϊκαρά, Στεφάνοβιτς από πλευράς Τρικάλων, δεν απειλήθηκε καθόλου. Έτσι, η υπόθεση νίκη αποδείχτηκε εύκολη για τον Παναιγιάλειο, που έφτασε στο αποφασιστικής σημασίας τρίποντο και βύθισε στον προβληματισμό τους Θεσσαλούς...

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Ρότα, Ντέμο, Στίκας, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Μπούζας, Τρίγκας, Τσιλιγκίρης (68' Ιβάνκο), Σκαρτσίλας, Κρητικός (87' Παπαδόπουλος).

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Λαμπάκης, Γκόλιας, Σαρακατσάνος, Βέρτζος, Ριζογιάννης (25' λ.τρ. Μπαλμπόα), Μουμίν, Αρναρέλλης (74' Στεφάνοβιτς), Κουσκουνάς, Γιαννιτσάνης (46' Μπαϊκαρά), Ρομπέρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παναιγιάλειος: Χωρίς εκπλήξεις οι 20άδα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τα Τρίκαλα

Πηγή

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports