Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το thebest.gr γνώρισε τη νέα πρέσβειρα της Μ. Βρετανίας στην Ελλάδα - Κι όμως έχει βγει και στο πατρινό καρναβάλι, πριν 26 χρόνια! ΒΙΝΤΕΟ

Το thebest.gr γνώρισε τη νέα πρέσβειρα τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δείτε τι λέει για το καρναβάλι, το Brexit

Με εκπροσώπους αρχών και φορέων της Πατρας και της ευρύτερης περιοχής είχε τη δυνατότητα να γνωριστεί και να ανταλλάξει απόψεις, η νέα πρέσβειρα της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, Κέιτ Σμιθ. Χθές το μεσημέρι επισκέφθηκε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συνομίλησε με τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα. Ενώ το βράδυ η Βρετανική πρεσβεία είχε καλέσει εκπροσώπους της πολιτικής, των σωμάτων ασφαλείας, του επιχειρηματικού κόσμου και των μέσων ενημέρωσης της περιοχής, στο επιμελητήριο Αχαΐας και για ένα κρασί γνωριμίας.

Το thebest.gr ήταν εκεί -μετά και τη σχετική πρόσκληση- και συνομιλήσαμε με την νέα πρέσβειρα. Ήταν η πρώτη συνέντευξη που έδωσε στην Πάτρα! Μάλιστα επιβεβαιώθηκαν -και από την ίδια- οι πληροφορίες μας πως πριν 26 χρόνια είχε συμμετάσχει ενεργά στο πατρινό καρναβάλι βγαίνοντας και σε πλήρωμα του κρυμμένου θησαυρού!

Εκτός των άλλων την ρωτήσαμε για το Brexit και τα προβλήματα που ενδεχομένως αυτό έχει προκαλέσει και σε έλληνες σπουδαστές ή επιχειρήσεις.

Η κα Σμιθ συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Όλοι συνεχάρησαν την κυρία Σμιθ για την ανάληψη των νέων της καθηκόντων. Αξίζει να αναφέρουμε πως την περίοδο 1991-1994, η κα Σμιθ έχει υπηρετήσει ξανά στην Ελλάδα, και ως Γραμματέας Β’ Πολιτικών Υποθέσεων αλλά και Ακόλουθος Τύπου, ενώ τόνισε πως έχει έρθει αρκετές φορές στην Πάτρα, στο παρελθόν, και κατά την περίοδο του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις