Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Καρναβάλι ονειρεμένο" ξανά!-ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΡΕΜΙΞ

"Καρναβάλι ονειρεμένο" ξανά!-Α...

Από τους Κωνσταντίνο Ανωγιαννάκη και Νίκο Σκαρλίγκο

Το 1996 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το τραγούδι "Καρναβάλι Ονειρεμένο". Ήταν μια ιδέα γνήσιων καρναβαλιστών για τη δημιουργία ενός τραγουδιού που θα έμενε κληρονομιά στο Πατρινό καρναβάλι. Αρωγός στην προσπάθεια ήταν ο Στέφανος Νικολετάτος, ενώ στους στίχους και τη μουσική ήταν ο Κωνσταντίνος Ανωγιαννάκης. Στα φωνητικά ήταν ο Σταμάτης Λέκκας.

Ο Πάνος, ο Στέφανος, Ο Ανδρέας, ο Φίλιππος, ο Μάριος, ο Βασίλης, η Όλγα και όλα τα μέλη του γκρουπ 112 ήταν συμπαραστάτες. 
Δύο χρόνια αργότερα το τραγούδι κυκλοφόρησε σε remix από το Hit Factory (Patras) στο cd "Kαρναβαλέρια 2" με φωνητικά από τη Βίλλυ Σινούρη.

Σήμερα 21 χρόνια μετά, έρχεται το νέο remix με την αυθεντική φωνή της εκτέλεσης του 1998 από την Βίλλυ Σινούρη. Την διασκευή-ενορχήστρωση έκανε ο Τάκης Σμυρίλιος (https://www.facebook.com/smyrilios) στο Hit Factory studio (https://www.facebook.com/HitFactory.P...), πιάνο κιί άλλα πλήκτρα έπαιξε ο Labis-Labis και στο remix ο Κωνσταντίνος Ανωγιαννάκης και ο Νίκος Σκαρλίγκος. Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Τάκη Αγγελόπουλου. Καλό Καρναβάλι!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight