Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το «τσίκνισμα» στη βεράντα του Εργατικού Κέντρου Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το «τσίκνισμα» στη βεράντ...

Πολλοί εκπρόσωποι αρχών και φορέων πέρασαν από την εκδήλωση

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας γιόρτασε την ημέρα της Τσικνοπέμπτης 16 Φεβρουαρίου 2017 στη βεράντα του Ε.Κ. Πάτρας, στην οδό Κολοκοτρώνη παρουσία εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Φορέων, μελών Σωματείων και όχι μόνο με όλα τα καλά που απαιτεί το έθιμο.

Η ηλιόλουστη μέρα, η μπόλικη τσίκνα, η άφθονη μπύρα, το κρασί, τα υπέροχα γλυκίσματα, το κέφι, ο χορός και το τραγούδι δημιούργησαν ψυχική ευφορία και άφησαν αισιόδοξα μηνύματα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, την εκδήλωση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας τίμησαν με την παρουσία τους και τσίκνισαν μαζί με την πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου και τα άλλα μέλη του ΔΣ: ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κος Απόστολος Κατσιφάρας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης, κος Δημήτριος Δριβίλας, η Εκτελεστική Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, κα Διονυσία Μαράτου, ο πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Δικαιοσύνης, κος Μαρίνος Σκανδάμης, ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας, κος Δημήτριος Κατσικόπουλος, η πρώην Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου Δυτικής Μακεδονίας, κα Δήμητρα Γεωργακοπούλου Μπάστα, η τέως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, κα Κατερίνα Κουμπουρλή, ο Πρόεδρος Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, κος Γεώργιος Κουτρουμάνης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Ν. Αχαΐας (Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α.), κος Παναγιώτης Σκέντζος, η Πρόεδρος Κτηνιατρικού Συλλόγου Παραρτήματος Δυτικής Ελλάδας, κα Αθηνά Τραχήλη και άλλοι.

Απευθύνονται ευχαριστίες στους χορηγούς:

•             Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε.

•             Ποτοποιία ΑΦΟΙ Λουκάτου Ο.Ε.

•             Αμπελώνες Λαρισσός, Οικογένεια Μαυρόγιαννη

•             Κρεοπωλείο Δημήτριος Γιαννόπουλος

•             ΕΣΤΙΑ – Καραθανάση Γεωργία, Κάρβουνα Εμπόριο Ξυλείας

•             CARAVEL Patisserie.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις