Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τζανακόπουλος:Ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα

Τζανακόπουλος:Ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα

Βέλη κατά Μητσοτάκη

Κύριος σύμμαχος της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση είναι η υπεραπόδοση της ελληνικής οικονομίας, όπως επιβεβαίωσαν τα στοιχεία της Κομισιόν και της ΕΛΣΤΑΤ, οι προσβλέψεις των οποίων δείχνουν ότι η οικονομία επέστρεψε οριστικά στην ανάπτυξη, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου.

Δειλά οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ σημειώνουν ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται επιπλέον λιτότητα. Για να ολοκληρωθεί άμεσα η β' αξιολόγηση πρέπει και το Γερμανικό υπουργείο Οικονομικών να υιοθετήσει ρεαλιστικές απόψεις, τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος.

Το πώς θα κλείσει η αξιολόγηση είναι το ίδιο σημαντικό και με το πώς θα κλείσει η αξιολόγηση, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Τόνισε δε ότι δεν θα υπάρξει ούτε ένα ευρώ περισσότερη λιτότητα.

Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στο Βερολίνο και αντί να βοηθήσει στην εθνική προσπάθεια, επέλεξε να επιρρίψει ευθύνες για την καθυστέρηση στην ελληνική κυβερνηση, ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος . «Οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα δεν διορίζονται από τους δανειστές αλλά εκλέγονται από τον ελληνικό λαό», προσέθεσε σχετικά ο κ. Τζανακόπουλος.

 

AΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις