Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η καταδίωξη σταμάτησε σε ένα δέντρο- Συνελήφθη 47χρονος στην Κάτω Αχαΐα, με 100 γραμμάρια ηρωίνης-ΦΩΤΟ

Η καταδίωξη σταμάτησε σε ένα δέντρο- Συν...

Για τη σύλληψη του δράστη οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση

Συνελήφθη, χθες (13-02-2017) το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 47χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.Προηγήθηκε διακριτική παρακολούθηση του οχήματος από τον Τόφαλο και καταδιωξη στην Περιμετρική και την Πατρών-Πύργου. Εν τέλει το κυνηγητό σταμάτησε στην Κάτω Αχαΐα. Ο άνδρας είχε στουκάρει με το όχημα στον κορμό ενός δέντρου, στην Κάτω Αχαΐα.Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Η σύλληψη του δράστη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που υλοποίησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, με τη συνδρομή των αστυνομικών του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών

Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο 47χρονος μετέφερε με αυτοκίνητο, μια συσκευασία που περιείχε ηρωίνη, συνολικού βάρους (101,3) γραμμαρίων, η οποία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του δράστη, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα της ίδια ουσίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις