Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

Πάτρα: Πλημμύρισε από πιτσιρικάδες η Καρναβαλούπολη στα Ψηλαλώνια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Πλημμύρισε από πιτσιρικάδες η Καρ...

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις της Καρναβαλούπολης το Σαββατοκύριακο

Ένα ποτάμι χαράς, αισιοδοξίας και καρναβαλικής διάθεσης συνεπήρε μικρούς και μεγάλους στην τελευταία Καρναβαλούπολη, που πραγματοποιήθηκε στα Υψηλά Αλώνια την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 στο πλαίσιο του Καρναβαλιού των Μικρών.

Σε μια πραγματικά ηλιόλουστη μέρα τα Ψηλαλώνια υποδέχτηκαν τις δράσεις της δεύτερης Κεντρικής Καρναβαλούπολης, που  για ένα τρίωρο από τις 11 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι έφερε την άνοιξη στα πρόσωπα των λιλιπούτιων καρναβαλιστών, οι οποίοι είχαν γεμίσει την πλατεία με τους γονείς τους.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, το καρναβαλικό θερμόμετρο των μικρών χτύπησε κόκκινο σε μια συνάντηση με το κέφι, το παιχνίδι, την ανεμελιά, την ευρηματικότητα, τη φαντασία. Οι μικροί ταξίδεψαν σε έναν παραμυθένιο τόπο αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά την αυθεντική δύναμη και προοπτική του Καρναβαλιού των Μικρών.

Η Κεντρική Καρναβαλούπολη βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πλήθους κόσμου, που για τρεις ώρες ξέφυγε από έγνοιες και προβλήματα και αποτύπωσε τη δική της χαρούμενη πινελιά μέσα από τις δράσεις που είχαν ετοιμαστεί για τους καρναβαλικούς μπόμπιρες και συνδύαζαν παιχνίδι, χορό και εκπαιδευτική λειτουργία φωτίζοντας τη δημιουργική πλευρά της έκφρασης των μικρών.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταξίδι στην Χώρα του Ποτέ με τον Πίτερ Παν και την γλυκιά νεραϊδούλα Τίνκερμπελ να συναντιούνται έπειτα από πολλές περιπέτειες και να ζητούν από τα παιδιά να τους βοηθήσουν για να ξεφύγουν από τα «δόντια» του Κάπτεν Χουκ, Facepainting με ευφάνταστες καρναβαλικές ζωγραφικές στα προσωπάκια των μικρών, ομαδικά παιχνίδια και δοκιμασίες για τα παιδιά με τους Clowns Μπαλό και Πέπε, χορό σε ρυθμούς λάτιν και μοντέρνους με καρναβαλική διάθεση με τα παιδιά και την ομάδα χορού Athletic Dance Studio Patras, διαδραστική παράσταση με ακροβατικά και χορό από κλόουν, χορευτικό (μοντέρνο και χιπ-χοπ) από την ομάδα χορού Εκπολιτιστικού  Συλλόγου Κρύα Ιτεών σε χορογραφία Μάρθα Ρουμελιώτη, σόου με τον Batman, που έμαθε στους μικρούς τα μυστικά του, τραγούδι και χορό των παιδιών με την Elsa από το Frosen και τον Όλαφ, ζωγραφική σε έναν μεγάλο καμβά με την καθοδήγηση των clowns και ένα αξέχαστο καρναβαλικό πάρτι με τους μικρούς και τους clowns να γίνονται ένα.

Η Κεντρική Καρναβαλούπολη προϊδέασε όλους  για την κορύφωση του Καρναβαλιού των Μικρών το προσεχές σαββατοκύριακο. Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί το αγαπημένο Baby Rally που ως γνωστό αναβίωσε από πέρυσι, και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου η αυλαία θα πέσει με την εντυπωσιακή Παρέλαση των Μικρών, μία «έκρηξη» χαράς, δημιουργίας και ελπίδας κατά μήκος της Γούναρη και της Κορίνθου.

*Γεμάτες από κόσμο την χθεσινή ηλιόλουστη Κυριακή ήταν και οι καφετέριες στα Ψηλαλώνια όπου πραγματικά ήταν δύσκολο να βρεις καρέκλα.

Οι τέσσερις τελευταίες φωτό είναι από τις δράσεις που έγιναν στην Καρναβαλούπολη στα Ψηλαλώνια της Πάτρας, το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, 11 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Πατρινό Καρναβάλι 2019