Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Διάβημα στον Πάνο Σκουρλέτη το ΚΚΕ για τη δίκη Πελετίδη -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Διάβημα στον Πάνο Σκουρλέτη το ΚΚΕ για τ...

Ο υπουργός είδε το ζήτημα και δεσμεύτηκε ότι θα το εξετάσει

Αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος – ΚΚΕ,  αποτελούμενη από τον Νίκο Καραθανασόπουλο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, τον Γιώργο Λαμπρούλη αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή του Κόμματος και την Ελπίδα Παντελάκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη 9/2/2017, τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη για το ζήτημα της πολιτικής δίωξης του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος δικάζεται την ερχόμενη Δευτέρα 13/2 για παράβαση καθήκοντος μετά από μήνυση του πρώην βουλευτή της Χ. Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη.

Σε δήλωσή του, μετά το πέρας της συνάντησης, ο βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος τόνισε τα εξής:

«Αντιπροσωπεία του Κόμματος, της ΚΕ και της Κοινοβουλευτικής Ομάδας επισκέφθηκε τον υπουργό Εσωτερικών για να του εκθέσει τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δίωξη του δημάρχου Πατρέων. Είναι μια πολιτική δίωξη από μεριάς της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Ζητήσαμε από τον υπουργό Εσωτερικών, επειδή ο εισαγγελέας έχει καλέσει ως βασικό μάρτυρα κατηγορίας τον γγ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, να πάρει θέση απέναντι σε αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο υπουργός είδε το ζήτημα και δεσμεύτηκε ότι θα το εξετάσει και θα τοποθετηθεί αναλόγως με το θέμα αυτό, γιατί η δική μας αντίληψη και εκτίμηση είναι ότι ακριβώς αυτή η δίκη είναι πολιτική.

Δεν στέκει καμία παραβίαση καθήκοντος και από αυτή την άποψη θα έχει και πολιτική ευθύνη η κυβέρνηση σε περίπτωση που το δικαστήριο καταδικάσει τον Κώστα Πελετίδη».

902.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις