Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Αχαιός ’47 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Αχαιός ’47 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το παρών έδωσε και η «παλιά λαμπρή φρουρά» της ομάδας

Διατηρώντας την παράδοση των τελευταίων χρόνων ο Αχαιός ’47 έκοψε και φέτος σε ένα καθαρά «οικογενειακό» περιβάλλον την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του. "Oικοδεσπότες" ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστα Αγουρίδη και η σύζυγο του Έφη, οι οποίοι είχαν φροντίσει για μια ακόμη φορά τα πάντα να κυλήσουν άψογα καθ΄ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Στην φετινή εκδήλωση (την περασμένη Δευτέρα) το παρών έδωσε και η «παλιά λαμπρή φρουρά» της ομάδας (Παπαλαμπρακόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπαρδούτσος, ενώ έλλειπαν λόγω επαγγελματικού ταξιδιού οι Μεϊμέραγλου και Σταθόπουλος) η οποία στα πιο πίσω χρόνια έχει γράψει τη δική της ξεχωριστή διαδρομή επιτυχιών με τη φανέλα της ομάδας.

Στις... ιδιαιτερότητες της φετινής εκδήλωσης οι δυο πίτες που κόπηκαν (μια για την ομάδα των ανδρών και μια ξεχωριστή για τις υποδομές), όπως και τα τέσσερα (ανά δυο) συνολικά φλουριά που υπήρχαν για τους τυχερούς!

Επίσης τηρώντας το έθιμο, μετά την αρχική εισήγηση – ομιλία του Κώστα Αγουρίδη, το λόγο πήραν σχεδόν και όλοι οι άλλοι παρευρισκόμενοι (παίκτες, προπονητές κλπ) για το δικό τους χαιρετισμό-μήνυμα, ενώ η βραδιά έκλεισε με άφθονο φαγητό και αναψυκτικά και τους πάντες -με το καλό- να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την «ανατολή» του 2018!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports