Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Πέρασμα του Παναθηναϊκού από την Αμαλιάδα-Στα ρηχά ο Κόροιβος

Α1 μπάσκετ: Πέρασμα του Παναθηναϊκού από...

Οι πράσινοι επικράτησαν με 76-55

Αυτή τη φορά η ευστοχία μπήκε σε δεύτερη μοίρα, με την... αποπνικτική άμυνα να κυριαρχεί, να οδηγεί τον Παναθηναϊκό σε ένα άνετο πέρασμα από την Αμαλιάδα. Οι «πράσινοι» έδωσαν συνέχεια στην «συγκατοίκηση» με τον Ολυμπιακό στην κορυφή της κατάταξης.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 76-55 του Κόροιβου, στην αναμέτρηση με την οποία «έπεσε η αυλαία» της 16ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, αυξάνοντας το ρεκόρ τους σε 15-1, όσο και του Ολυμπιακού, ο οποίος όμως έχει το πλεονέκτημα στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Στον αντίποδα, ο Κόροιβος υπέστη την 11η ήττα του και παρέμεινε στην... ουρά της κατάταξης, μία νίκη πάνω από τα Απόλλωνα Carna.

Επιθετικός πλουραλισμός και σωστά αντανακλαστικά στην άμυνα, η οποία υποχρέωσε τους αντιπάλους σε 16 λάθη, ενώ απέφερε και 10 «πράσινα» κλεψίματα, κάλυψαν την αδυναμία του Παναθηναϊκού από τα 6.75 (7/26), μόλις τρεις ημέρες μετά το ρεκόρ που σημείωσε στην Euroleague με τα περισσότερα εκτός έδρας τρίποντα στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου.

Πρώτοι σκόρερ των Κυπελλούχων Ελλάδας και μοναδικοί... διψήφιοι οι Τζεντίλε (12π.) και Φελντέιν (10π.), ενώ από τους γηπεδούχους προσπάθησαν οι Μιλουτίνοβιτς (13π.) και Πόλαρντ (13π.).

Τα δεκάλεπτα: 12-25, 24-39, 33-54, 55-76

ΚΟΡΙΒΟΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Ντίνος Καλαμπάκος): Μιλουτίνοβιτς 13 (11 ριμπ.), Σταρκς 9, Πόλαρντ 13, Χολ 7, Γκότσερ 4, Μιχάλογλου, Σαχπατζίδης 3, Χατζηνικόλας 5 (1), Σπυριδωνίδης 1, Κάτζος, Μπεκρής, Ιωακειμίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Φελντέιν 10 (2), Χαραλαμπόπουλος 7 (1), Γκάμπριελ 3, Μπουρούσης 8, Καλάθης 6 (1), Ρίβερς 3, Τζέιμς 6, Μποχωρίδης, Φώτσης 8 (2), Παππάς 9 (1), Τζεντίλε 12, Σίνγκλετον 4.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Παραμένει χωρίς νίκη ο Aπόλλωνας Carna

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports