Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Εύκολο απόγευμα για Έσπερο ΑΟΠΑ

Μπάσκετ: Εύκολο απόγευμα για Έσπερο ΑΟΠΑ

Νίκησε με 68-35 την Ερμιονίδα

Με 68-35 νίκησε ο Έσπερος ΑΟΠΑ την Ερμιονίδα στην πρεμιέρα του β’ γύρου και μπήκε με το «δεξί» στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Ο Εσπερος ΑΟΠΑ πήρε από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ αυξάνοντας διαρκώς τη διαφορά και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος στην ανάπαυλα 41-18.

Ακολούθως το παιχνίδι εξελίχτηκε σε διαδικαστική υπόθεση. «Από τη στιγμή που ο αντίπαλος εμφανίστηκε με απουσίες το έργο μας έγινε πιο εύκολο και συνδυάσαμε τη νίκη με την καλή εμφάνιση» δήλωσε ο προπονητής του Έσπερου ΑΟΠΑ, Σπύρος Γκοργκόλης και πρόσθεσε:

«Όλη την εβδομάδα που πέρασε υπήρχε μεγάλη απογοήτευση στα παιδιά, γιατί είναι νεαρά σε ηλικία και δεν διαχειρίστηκαν την κατάσταση μετά την ήττα μας από τον Ίκαρο σωστά.

Πλέον στον β’ γύρο είμαστε υποχρεωμένοι να διαχειριστούμε το πρέπει, γιατί είναι διαφορετικός ο πρωταθλητισμός στην Γ’ Εθνική από την παραμονή στην Β’ Εθνική. Για εμάς υπάρχει πολύ πρέπει στη συνέχεια και επιβάλλεται να το διαχειριστούμε σωστά»

Διαιτητές: Λεκατσάς και Καββαδάς.

Τα 10λεπτα: 14-7, 27-11, 10-2, 17-15.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ: Διαμαντόπουλος 2, Φραντζής 9 (2), Παπανικολόπουλος 13, Λαμπρόπουλος 5 (1), Ροκανάς 2, Θανόπουλος 16 (2), Παπαγεωργίου 4, Οικονομόπουλος 2, Πελεκούδας 4, Νάτσκος 2, Λυμπέρης 3, Αγγελόπουλος 6.

ΕΡΜΙΟΝΗ: Π. Ευστρατίου, Αγγελής 1, Θωμάς 9 (1), Αμπάλοβου, Γκολέμης 2, Βανδώρος 9 (1), Δεβελέκος 2, Παν. Ευστρατίου 10, Δημαράκης, Πουλής 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Έσπερος ΑΟΠΑ κέρδισε την Αχαγιά '82

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports