Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καθημερινός ο αποκλεισμός της Πατρών Αθηνών από τους αγρότες - Στον..."αιφνιδιασμό" οι αγρότες του κάμπου για την Πατρών Πύργου

Καθημερινός ο αποκλεισμός της Πατρών Αθη...

Τα σημερινά μπλόκα των αγροτών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Την συνέχιση των καθημερινών τρίωρων αποκλεισμών της Νέας Εθνικής Οδού στο ύψος του Αιγίου, αναγγέλλουν με ανακοίνωσή τους τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας".

Κάθε μέρα, 6.30 με 9.30 το βράδυ, το μπλόκο στήνεται και δημιουργεί πλέον σοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, που ιδιαίτερα το προσεχές διάστημα με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και το τριήμερο της Αποκριάς προβλέπεται πολύ δύσκολο, μιας και παρατείνεται έως 28 Φεβρουαρίου και το κλείσιμο της Νέας Εθνικής Οδού στο ύψος της Ροδινής, λόγω έργων της Ολυμπίας Οδού.

Αυτό σημαίνει πως τα οχήματα πρέπει πλέον να περνούν από την Παλαιά Εθνική Οδό μεταξύ Αιγίου και Πάτρας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Στην Δυτική Αχαία, οι αγρότες  παρέταξαν από χθες το μεσημέρι τα τρακτέρ τους κατά μήκος της Πατρών - Πύργου στον Κόμβο της Κάτω Αχαίας. Η συγκέντρωση θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή, αλλά χωρίς να αποκλειστεί η εθνική οδός, όπως είπε στο ΑΠΕ ο γραμματέας του αγροτικού συλλόγου δυτικής Αχαΐας Δημήτρης Φλίγγος. Την Κυριακή το απόγευμα όμως οι αγρότες της περιοχής θα κάνουν γενική συνέλευση για να αποφασίσουν αν θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους με τα τρακτέρ και οι αγρότες της Ηλείας που βρίσκονται συγκεντρωμένοι σε δυο σημεία. Το κύριο μέτωπο είναι στην Πατρών Πύργου στο Λατίφι αλλά πληροφορίες θέλουν αγροτική…δύναμη να βρίσκεται και στον κόμβο Καρδαμά.

Στην Αιτωλοακαρνανία, οι αγρότες στη Βόνιτσα θα επαναλάβουν σήμερα τον δίωρο  (12-2) περίπου αποκλεισμό του δρόμου Ακτίου – Βόνιτσας συμμετέχοντας στο μπλόκο που έχει στηθεί στον κόμβο Βρυσούλας.

Στο Κεφαλόβρυσο οι αγρότες καθημερινά “μετρούν τις δυνάμεις τους” και προσωρινά δεν έχουν πάρει κάποια απόφαση για αποκλεισμό της εθνικής οδού στο σημείο εισόδου – εξόδου της Ιόνιας οδού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις