Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «Ο Φειδιππίδης» έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας «Ο Φειδ...

Εξασφάλισε, ποσό που θα συγκεντρωθεί στον Μαραθώνιο Αθηνών στις 12-11-2017, να πάει στην "Κιβωτό της Αγάπης"

Σε μια ωραία εκδήλωση  με συμμετοχή πάνω από 100 μελών και φίλων του Συλλόγου Mαραθωνοδρόμων Αχαΐας, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017,  στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας η κοπή της Βασιλόπιτας για το 2017.

Έγινε μια σύντομη ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε και αναφορά στους  στόχους για την χρονιά  που ήρθε, καθώς πλούσια και πολύπλευρη ήταν η δράση του Συλλόγου για το 2016, τόσο στο αθλητικό όσο και στο κοινωνικό πεδίο, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα ο Σύλλογος συμμετείχε τον Δεκέμβριο 2016 στην  ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση  της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και πέτυχε  προβάλλοντας εμπεριστατωμένη πρόταση να εξασφαλίσει ποσό που θα συγκεντρωθεί από τον Μαραθώνιο της Αθήνας στις 12-11-2017, να διατεθεί για Κοινωφελή σκοπό στο ίδρυμα Κιβωτός της Αγάπης στη πόλη της Πάτρας,  ενισχύοντας εκτός της αθλητικής δράσης και την κοινωνική  δράση.

Εδώ αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι με παρόμοια πρόταση τον Δεκέμβριο του 2015 ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαίας «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» εξασφάλισε το ποσό των 5.000€ περίπου,  που θα δοθεί στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο ατόμων με νοητική υστέρηση «Η Μέριμνα» σε ειδική τελετή εντός των επομένων ημερών.

Μεγάλη απήχηση είχε και το μέρος των βραβεύσεων καθώς για φέτος ο Σύλλογος   βράβευσε τον τέως ταμία Κώστα Γιαννακάκη, ένα από τα πρώτα μέλη του Συλλόγου που υπηρέτησε τον Σύλλογο με σύνεση  σχεδόν από όλες τι θέσεις και το μέλος Σταύρο Γιαννακόπουλο που με τον νεανικό ενθουσιασμό του και την αγάπη του για το τρέξιμο εκπροσώπησε το Συλλογο επάξια σε πολλούς  αγώνες Πανελλαδικά  με επιτυχία και αξιοθαύμαστες επιδόσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών ο πατήρ Γεώρ.  Μάντζιος, ο Σύμβουλος του Δημάρχου Πατρών σε θέματα  Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος και εκπρόσωποι των δρομικών Συλλόγων μαζικού αθλητισμού της Πάτρας « Η ΖΕΥΞΗ» και «ΦΑΕΘΩΝ»  δίνοντας το στίγμα για μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία με πολλά χιλιόμετρα.

Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου είναι ο ιατρός καρδιολόγος Ανδρέας Μαζαράκης και γραμματέας η Χρύσα Καραγρηγόρη.

.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports