Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντάμωμα προσωπικοτήτων στην Πάτρα από το Ινστιτούτο «ΠΛΑΤΩΝ»

Αντάμωμα προσωπικοτήτων στην Πάτρα από τ...

Την Πέμπτη στις 8 μ.μ. στο « RoyalThater»

Αφιερωμένη στην Πάτρα και στον ρόλο της Ελλάδας μπροστά στις γεωστρατηγικές εξελίξεις, θα είναι η εκδήλωση που διοργανώνει τοΙνστιτούτο «ΠΛΑΤΩΝ» προς τιμήν λαμπρών προσωπικοτήτων της περιοχής, την ερχόμενη Πέμπτη στις 8μ.μ., στο «RoyalTheater»(παλιό Πτωχοκομείο).

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την ομιλία του Έλληνα Καθηγητή Στρατηγικής & Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Plymouth της Μ. Βρετανίας Dr Γεώργιου Μούρτου, με θέμα:   «Η Ελλάδα μπροστά στις Γεωστρατηγικές αλλαγές» και θα συνεχιστεί με την τελετή βράβευσης σημαντικών προσωπικοτήτων της περιοχής.

Συγκεκριμένα, εννέα προσωπικοτήτων που σε μια εποχή που διευρύνεται η αμφισβήτηση και παγιώνεται η απογοήτευση, αποτελούν «φωτεινό» παράδειγμα για όλους μας!

Συμπολίτες,που καθένας τους αποτελείυπόδειγμα προσώπου που αφιέρωσε τη ζωή του σε έναν σκοπό υπηρετώντας τον  με πίστη και ήθος και προσέφερε στην τοπική, κι όχι μόνο, κοινωνία, θα τιμηθούν από το Ινστιτούτο «ΠΛΑΤΩΝ»και τον Πρόεδρό του κ. Νίκο Οικονομόπουλο, με την βεβαιότητα πως η δική τους διαδρομή μπορεί να «φωτίσει» τους νεότερους.

Προσωπικότητες όπως ο πρώην Δήμαρχος κ. Ανδρέας Καράβολας, που μέσα από τέσσερις θητείες ως Δήμαρχος Πατρέων, σε χρόνια δύσκολα, αφοσιώθηκε στον αγώνα να εισέλθει η Πάτρα σε μια νέα εποχή ή ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας κ. Στέργιος Κατηχωρίτης,ο πρώην Δήμαρχος Αιγίου κ. Απόστολος Καραφωτιάς, ο Πατρινός Βιομήχανος κ. Νικόλαος Δούρος,ο Καθηγητής Ακτινολογίας κ. Δημήτριος Σιαμπλής, η Ιατρός – Αιματολόγος και πρωτοπόρος στην Εθελοντική Αιμοδοσία κ. Άννα Σπηλιωτακάρα, αλλά και ο Εκδότης – Δημοσιογράφος κ. Χρήστος Χριστόπουλος. Και από τη νεότερη γενιά, πρόσωπα όπως η καταξιωμένη διεθνώς Πατρινή Ζωγράφος κ. Ντίνα Κορφοξυλιώτη – Φουρφουρή, καθώς και η Συντονίστρια στην Πάτρα του Σωματείου «Καλλιπάτειρα» κ. Μαρία Μανουσάκη.

Την εκδήλωση θα «επενδύσει» μουσικά η Πατραϊκή Μαντολινάτα, ενώ συντονίστρια θα είναι η Δημοσιογράφος κ. Νατάσα Ράγιου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις