Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτά του - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας έκοψε την ...

Την Πέμπτη 26/01/2017 στις 12.00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο «Σωκράτης» του Συνεδριακού Κέντρου

Την Πέμπτη 26/01/2017 και ώρα 12.00,  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στο  Μεγάλο Αμφιθέατρο «Σωκράτης» του Συνεδριακού Κέντρου του, στην Πάτρα. Την εκδήλωση συντόνισε ο υπεύθυνος του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων, Γιάγκος Ιγγλέσης.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία του Προέδρου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Καθ. Βασίλη Τριανταφύλλου, ο οποίος ευχαρίστησε τους τρεις Αναπληρωτές Προέδρους και όλο το Προσωπικό της Κοινότητας του ΤΕΙ για την αγαστή συνεργασία τη χρονιά που πέρασε και ευχήθηκε αγάπη και σύμπνοια μεταξύ των μελών του Ιδρύματος και προοπτική ανάπτυξης διεθνούς εμβέλειας για το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Τα μέλη των ομάδων Χορωδίας και Χορευτικού του νεοσύστατου Πολιτιστικού Ομίλου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας «Τέχνης Κίνηση», έψαλλαν τα Κάλαντα Πελοποννήσου με τη συνοδεία των μελών της ομάδας κρουστών, υπό τη διεύθυνση του δασκάλου κρουστών κ. Ευάγγελου Μακρυγιώργου.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας και σύντομη αναφορά στους Τρεις Ιεράρχες, πατέρες της Εκκλησίας και προστάτες των Γραμμάτων, από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης κ.κ. Χρύσανθο, Βοηθό Επισκόπου της Ι.Μ. Πατρών.

Στη συνέχεια ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, ευλόγησε και χάραξε την Βασιλόπιτα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, ευχήθηκε σε όλο το Προσωπικό και έκανε μια σύντομη αναφορά στους Τρεις Ιεράρχες, Πατέρες της Εκκλησίας και προστάτες των Γραμμάτων.

Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο του ΤΕΙ  Καθ. Βασίλη Τριανταφύλλου και συμβολικά δόθηκαν κομμάτια από τη Βασιλόπιτα στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κερνίτσης, στους τρεις Αναπληρωτές Προέδρους και στους τέσσερις Κοσμήτορες των Σχολών του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Η Χορευτική Ομάδα του Π.Ο. του ΤΕΙ «Τέχνης Κίνηση» παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα υπό την επιμέλεια και διδασκαλία του χοροδιδασκάλου και καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Κωνσταντίνου Σουλτανά.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την απονομή επαίνων στους τέσσερις κορυφαίους πτυχιούχους των Σχολών του περασμένου Ακαδημαϊκού έτους, στους επιτυχόντες εισακτέους σε ΑΕΙ της χώρας και στους αριστεύσαντες μαθητές, τέκνα μελών της Κοινότητας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

Οι έπαινοι θα συνοδευτούν από χρηματικά βραβεία, προσφορά του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και των Τραπεζών Εθνική και ALPHA.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου με πλούσιο μπουφέ και βασιλόπιτα, προσφορά της εταιρίας εστίασης ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε. και με κρασιά «Άρωμα Λόφου», προσφορά της ACHAIA CLAUSS Α.Ε.

Τα έξι φλουριά της βασιλόπιτας που αντιστοιχούν σε έξι δώρα είναι προσφορά των εταιριών:

OCEANIC SECURITY Α.Ε., ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ Α.Ε., ACHAIA CLAUSS Α.Ε.  και του Καταστήματος Γεωρ. Παπανδρέου της Τράπεζας Πειραιώς.

Στην εκδήλωση παρέστησαν εκτός της Διοίκησης, του Προσωπικού και φοιτητών του Ιδρύματος, παλαιά μέλη και φίλοι του Ιδρύματος και μεταξύ άλλων, ο κ. Γρηγόρης Νικολακόπουλος της Οceanic Security A.E.,  o κ. Γεώργιος Ντίνος και ο κ. Βασίλης Ανδρεόπουλος της Εθνικής Τράπεζας, ο κ. Γιώργος Κομπατσιάρης της Αφοί Κομπατσιάρη Α.Ε., ο κ. Ιωάννης Κανελλάκης και η κ. Θεοδώρα Καρανδρίκα της Alpha Bank, ο κ. Αθανάσιος Κίκκης της Τράπεζας Πειραιώς κ.α.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις