Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα αγροτικά μπλόκα στη Δυτ.Ελλάδα:Συνεχίζουν με 2ωρους αποκλεισμούς στο Αίγιο-Αποσύρονται από τη Δυτική Αχαϊα-Διπλός αποκλεισμός στο Κεφαλόβρυσο

Τα αγροτικά μπλόκα στη Δυτ.Ελλάδα:Συνεχί...

Σκέψεις για τρίωρους αποκλεισμούς από την Δευτέρα κάνουν οι Αιγιαλείς

Τις διεκδικήσεις τους στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους, κοινοποιούν με υπόμνημά τους τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας" προς τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των κομμάτων της Βουλής, πλην της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, συνεχίζουν τα μπλόκα στην Νέα Εθνική Οδό, στο ύψος των βενζινάδικων στο Αίγιο, καθημερινά 5 με 7 το απόγευμα, ενώ υπάρχει η σκέψη σύμφωνα με το filodimos.gr, μετά το Σαββατοκύριακο να γίνεται τρίωρος, αντί για δίωρος, αποκλεισμός και των δύο ρευμάτων στο ίδιο ύψος.

Σε συνδυασμό με την παράταση του κλεισίματος της Νέας Εθνικής Οδού στο ύψος της Παναγοπούλας μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, γίνεται αντιληπτό πως οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με πολλή υπομονή και να προγραμματίζουν ανάλογα τις μετακινήσεις τους.

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΗΣ ΔΥΤ. ΑΧΑΪΑΣ

Από την άλλη πλευρά, οι αγρότες της Δυτικής Αχαϊας αποφάσισαν να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους καθώς δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν την συμμετοχή αρκετών τρακτέρ για να κατέβουν στους δρόμους της περιοχής τους. Εκπρόσωποι του αγροτικού συλλόγου Δυτικής Αχαΐας είχαν νωρίτερα το μεσημέρι της Πέμπτης με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου στον οποίο υπέβαλλαν κείμενο με τα αιτήματά τους.

Οι αγροτοσυνδικαλιστές πάντως δηλώνουν ότι ήταν αδύνατη η σύγκλιση απόψεων μαζί τους και ότι η προσπάθεια που έκαναν για να του δώσουν να καταλάβουν το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζουν ήταν μάταιη.

ΔΙΠΛΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων και συντονιστικών επιτροπών από όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Μετά από διαλογική συζήτηση και κατάθεση προτάσεων αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

  1. Η δημιουργία 2 μπλόκων στο Νομό, στο Κόμβο Κεφαλόβρυσου και στον Άγιο Νικόλαο Βόνιτσας.

  2. Ενημέρωση και κινητοποίηση όλων των Αγροτοκτηνοτρόφων του Νομού.

  3. Παναιτωλοακαρνανική συνέλευση Αγροτοκτηνοτρόφων στο Κόμβο Κεφαλόβρυσου την Κυριακή 29/1 και ώρα 12:00.

Καλούνται οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Αιτωλοακαρνανίας να συμμετέχουν μαζικά στην συνάντηση της Κυριακής.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις