Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Αυλαία στην πρώτη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ για ΑΕΚ και Άρη

Μπάσκετ: Αυλαία στην πρώτη φάση του Τσάμ...

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ζιελόνα Γκόρα και ο Άρης φιλοξενείται από την Μονακό

Με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος του FIBA Champions League. Σήμερα αγωνίζονται ο Άρης και η ΑΕΚ χωρίς ιδιαίτερο άγχος, καθώς έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Άρης, που έχει ήδη «κλείσει θέση» για τον επόμενο γύρο, φιλοξενείται ( 21:00) στην έδρα της -πρωτοπόρου του Α΄ ομίλου- Μονακό. Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα της Θεσσαλονίκης οι «κίτρινοι» είχαν ηττηθεί από τους Μονεγάσκους με 65-62.

Τέλος, η ΑΕΚ, που επίσης έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, υποδέχεται (19:00) την Ζιέλονα Γκόρα, από την οποία είχε χάσει με 75-72 στην Πολωνία.

Με νίκη η Ένωση θα τερματίσει στην 2η θέση του ομίλου της και είναι πολύ πιθανό να πάρει ένα από τα τρία «εισιτήρια» (σ.σ. δίνεται στους τρεις καλύτερους δεύτερους των ομίλων) που θα την οδηγήσουν απευθείας στον δεύτερο γύρο των πλέι οφ.

Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Κώστα Βασιλειάδη και Δημήτρη Μαυροειδή, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση ο επίσης τραυματίας Ντούσαν Σάκοτα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Νίκη και πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports