Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Μπαρσελόνα

Ευρωλίγκα: Επιστροφή στις νίκες για τον ...

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 71-65 των Καταλανών στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να... επιβιώσει στη μάχη που έδωσε απόψε στο ΟΑΚΑ με την αστοχία του, να παραμείνει στην εξάδα και να συνεχίσει την... καταδίωξη της τετράδας που χαρίζει το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Euroleague. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 71-65 της Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα, για την 19η αγωνιστική.

Ο Παναθηναϊκός με αυτόν τον τρόπο αύξησε σε 11-8 το ρεκόρ του, υποχρεώνοντας παράλληλα στην 11η ήττα την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με την οποία έχασε ακόμη περισσότερο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει για είσοδο στην οκτάδα.

Οι «πράσινοι» τα... έσπασαν  στην κυριολεξία απόψε (15/35δ., 11/29τρ., 8/15β.), απέναντι σε μία ομάδα, που τους... μιμήθηκε για να μετατρέψει το παιχνίδι σε δυνατό ντέρμπι, αλλά να... καταθέσει τα όπλα στα τελευταία λεπτά από την εξαιρετική άμυνα του «τριφύλλιου».

Απολαυστικός και σήμερα ο Γιάννης Μπουρούσης με νταμπλ νταμπλ (14π., 11ρ.), τη στιγμή που ο Κρις Σίνγκλετον τελείωσε την αναμέτρηση με 10 πόντους και έχοντας το απόλυτο από τα 6.75 (3/3).

Σπουδαία δουλειά από τον Κέι Σι Ρίβερς με 13 πόντους, όπως και από τον Μάικ Τζέιμς (10π.). Οσο για το highlight της βραδιάς; Το εντυπωσιακό drive του Παππά, το οποίο συνδυάστηκε με in your face κάρφωμα στον Φαβεράνι.

Από τους Καταλανούς των 21 λαθών ξεχώρισε ο Ταιρίς Ράις με 12 πόντους, ενώ ο Στράτος Πεερπέρογλου, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό έμεινε άποντος. Καλή εμφάνιση από Αλεξανδρο Βεζένκοφ με 8 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 15-13, 36-29, 54-46, 71-65

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 10 (3), Νίκολς, Ρίβερς 13 (3), Τζέιμς 10, Φώτσης, Παππάς 2, Φελντέιν 8 (2), Χαραλαμπόπουλος, Γκάμπριελ 7, Τζεντίλε 2, Μπουρούσης 14 (1), Καλάθης 5 (1).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ράις 12 (2), Ντόελμαν 11 (1), Κλαβέρ 5 (1), Ναβάρο 5, Φαβεράνι 10, Βεζένκοφ 8 (2), Πένο, Ερικσον, Κοπόνεν 10 (2), Ρένφροε, Περπέρογλου, Τόμιτς 4.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωλίγκα: Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports