Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πάτρας - Εντυπωσίασαν τα χορευτικά τμήματα του

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ...

Το απόγευμα της Κυριακής στο ξενοδοχείο Αστήρ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πάτρας το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2017 στο ξενοδοχείο Αστήρ.

Η αίθουσα του ξενοδοχείου ήταν ασφυκτικά γεμάτη, από μέλη και φίλους του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου, που ήρθαν να ανταλλάξουν ευχές και να θαυμάσουν τα παραδοσιακά χορευτικά τμήματα, τα οποία για άλλη μία φορά, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Όπως δήλωσε και η Πρόεδρος του Παγκαλαβρυτινού, Κατερίνα Ασημακοπούλου , φέτος ήταν η χρονιά με τον περισσότερο κόσμο και την πιο όμορφη παρουσία όλων των χορευτικών τμημάτων.

Σε αυτό συνέβαλαν και οι χοροδιδάσκαλοι των τμημάτων με το έργο τους. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, ο οποίος εκπροσώπησε τον σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ Χρυσόστομο. Ο κ.κ. Χρύσανθος μίλησε κιόλας συγκινώντας με τα λεγόμενα του το ακροατήριο.

Παρόντες ήταν στην εκδήλωση Βουλευτές του νομού όπως ο Ανδρέας Ριζούλης, ο Ιάσονας Φωτήλας και ο Ν. Νικολόπουλος, ο Δημήτρης Κατσικόπουλος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων, Εκπρόσωποι φορέων της πόλεως, η Βίβιαν Σαμούρη, επικεφαλής της παράταξης «Όλοι μαζί, για την Πάτρα» στο Δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας, πολιτευτές, επιχειρηματίες, πρόεδροι και εκπρόσωποι Συλλόγων της πόλεως των Πατρών καθώς και της επαρχίας Καλαβρύτων, οι Λιολιώ Κολυπέρα και Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη από το "Άλμα Ζωής" και το «Αγκαλιάζω», αντίστοιχα, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών Νίκος Ρουμελιώτης, και άλλοι.

Οι φωτό είναι της Φαύστας Φρατζή από το flashstarsskaipatras.gr.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις