Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πατέρας δυο παιδιών ο 25χρονος που σκοτώθηκε χθες σε τροχαίο στο Μονοδέντρι

Πάτρα: Πατέρας δυο παιδιών ο 25χρονος πο...

Σοβαρά τραυματισμένος ο ξάδελφός του που ήταν συνοδηγός στο όχημα

Πατέρας δυο παιδιων ήταν ο 25χρονος Δημήτρης Μπασιλάρης του Αθανασιου που έχασε τη ζωή του χθες σε τροχαίο στο Μονοδένδρι Πατρών. Τραυματισμένος στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο συνονόματός ξάδελφός του, συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Προηγούμενη ενημέρωση 12-1-2017

22:50 Ο Πατρινός Δ.Μ. είναι ο 25χρονος που έχασε την ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην Παλαιά Εθνική Οδό στο Μονοδέντρι.

19:07 Τραγικό τέλος βρήκε ένας 25χρονος που επέβαινε στο ΙΧ, το οποίο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε σπίτι στην παλιά εθνική οδό στο Μονοδέντρι Αχαΐας. Από το αυτοκίνητο ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος ο δεύτερος επιβάτης, πρόκειται για έναν 20χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα».

Το ΙΧ εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, ενώ λόγω σφοδρότητας της σύγκρουσης μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του thebest.gr

 

17.09: Νεκρός είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένας από τους δυο επιβαίνοντες του ΙΧ το οποίο προσέκρουσε το απόγευμα της Πέμπτης, σε αυλή σπιτιού στην παλιά εθνική οδό, στο Μονοδέντρι Αχαΐας. Πριν από λίγο οι Πυροσβέστες απεγκλώβισαν και το δεύτερο άτομο, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

16.44: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thebest.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε στην αυλή σπιτιού, δίπλα από το δρόμο.

Αυτή την ώρα οι πυροσβέστες συνεχίζουν την επιχείρηση απεγκλωβισμού του δεύτερου ατόμου που βρίσκεται στο ΙΧ.

16.33: Δυο άτομα εγκλωβίστηκαν σε ΙΧ μετά από σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου στο ύψος των Βραχνείκων. Ενα άτομο, σοβαρά τραυματισμένο, απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική και παρελήφθη για το νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ αυτή την ώρα οι πυροσβέστες επιχειρούν τον απεγκλωβισμό του άλλου ατόμου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις