Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Η ημερησία ροή της ενεργείας μας από την αριθμολογία, για σήμερα 11 Ιανουαρίου

Η ημερησία ροή της ενεργείας μας από την...

Από την Ηρώ Ρεντζή

Φρόνηση και συγκέντρωση!

Είναι η καλύτερη στιγμή για να τελειώσετε, π.χ. μια δουλειά που έχει καθυστερήσει, έστω και με μια επιφόρτιση απ΄το βράδυ ως το πρωί.

Η σωματική αντοχή βρίσκετε στο κορύφωμά της. Αν πρέπει να κάνετε μιαν επιθεώρηση ελέγχου στις δραστηριότητές σας, διαλέξτε την σημερινή ημέρα. Δε θα σας ξεφύγουν ούτε οι παραμικρότερες λεπτομέρειες της οργάνωσης, των σχεδίων των εκτελεστικών δραστηριοτήτων.

Είναι μια πολύ καλή μέρα και για εργασίες τακτοποιήσεις σε μικρή ή σε μεγάλη κλίμακα. Μπορείτε να αρχίσετε να βάζετε σε τάξη τα πράγματα στο σπίτι σας ή στη δουλειά σας. Αν πρέπει να κάνετε έναν απολογισμό των δραστηριοτήτων σας, αρχίστε τον χωρίς δισταγμό. Το ίδιο ισχύει για οποιαδήποτε δουλειά που απαιτεί κάποια προσοχή και συγκέντρωση θ΄αρχίσει κάτω από τις καλύτερες συνθήκες.

Προσοχή στα έξοδα. Είναι προτιμότερο να κρατάτε στην τσέπη  όσο το δυνατόν τα χρήματά σας.

 

Συμβουλές:


Η συμπεριφορά σας να μην είναι εκκεντρική και να μην ξεφεύγει από τη συνηθισμένη σας προσωπικότητα. Θα μπορούσαν να δημιουργηθούν δυσαρμονίες. Μην ξεκινάτε σχέδια που συνεπάγονται έξοδα ή επενδύσεις. Μην ανεχθείτε με κανέναν τρόπο την ακαταστασία και την αποδιοργάνωση.

Ηρώ Ρεντζή
Συμβουλευτικές συνεδρίες αυτογνωσίας, σχέσεων.
Τηλ.2610333044 , κιν. 6977237291

http://irorentzi.gr

http://www.facebook.com/irorentzi?ref=stream

https://twitter.com/Irorentzi

email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία