Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Σε λευκό κλοιό ο δήμος Αρχαίας Ολυμπίας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ηλεία: Σε λευκό κλοιό ο δήμος Αρχαίας Ολ...

Ο χιονιάς έκανε την εμφάνισή του ακόμα και στα «χαμηλά» σημεία του

Σε λευκό κλοιό παραμένει από το βράδυ των Θεοφανείων ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας, αφού ο χιονιάς έκανε την εμφάνισή του ακόμα και στα «χαμηλά» σημεία του, σε υψόμετρο μέχρι και 310 μέτρα, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Η Κρυόβρυση της Δ.Ε Λασιώνος είναι το μοναδικό χωριό που παρέμεινε αποκλεισμένο αρκετές ώρες, ενώ στην Αγία Κυριακή στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον καθαρισμό του δρόμου λόγω… κηδείας.

Η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας βρισκόταν από νωρίς σε ετοιμότητα, με μηχανήματα και προσωπικό – εργαζόμενους και εθελοντές, προκειμένου να παρέμβουν αν και όπου χρειαστεί.

Το οροπέδιο της Φολόης από το βράδυ των Θεοφανείων «ντύθηκε» στα λευκά, αλλά τα προβλήματα έκαναν την…εμφάνισή τους από την περιοχή της Ανάληψης και πάνω, μέχρι την Πέρσαινα, της Φολόη και το Κούμανι.

Εκεί δόθηκε και το μεγαλύτερο βάρος από την Πολιτική Προστασία που άνοιξε τους δρόμους πρόσβασης στα δυο χωριά, απεγκλωβίζοντας και δυο οχήματα – σ.σ το ένα φορτηγό με γάλα 15 τόνων – που είχαν εκτραπεί της πορείας τους.

Ανοιχτή παρέμεινε και η Ε.Ο 111, στην οποία επιχείρησαν μηχανήματα αλλά και του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας που «κράτησε καθαρό» το τμήμα της εθνικής οδού από τη Δίβρη μέχρι και τη διασταύρωση του Αστρά, χωρίς να διακοπεί η κυκλοφορία και να δημιουργηθούν προβλήματα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις