Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Η Γκούσιν επέστρεψε με άλμα στα 1,90 μέτρα!

Στίβος: Η Γκούσιν επέστρεψε με άλμα στα ...

Η πρωταθλήτρια του ύψους πήρε μέρος σε αγώνες στο Πανεπιστήμιο του Κλίμσον

Περίπου δέκα μήνες από τον τελευταίο της αγώνα, η Τατιάνα Γκούσιν επέστρεψε στην δράση πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Η πρωταθλήτρια του ύψους πήρε μέρος σε αγώνες στο Πανεπιστήμιο του Κλίμσον στη Νότια Καρολίνα.

Η αθλήτρια κατέλαβε την πρώτη θέση με άλμα στο 1,90 μ., ύψος που πέρασε με την τρίτη προσπάθεια.

Η αθλήτρια, που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, έδειξε πως έχει ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, που της στέρησαν τη συμμετοχή στους αγώνες του ανοιχτού στίβου.

"Ακόμη είναι νωρίς και κάνω άλματα με μικρότερη φορά. Προπόνηση κάνω περίπου τους τελευταίος δύο μήνες ίσως και λίγο παραπάνω", είπε η Γκούσιν, που κατέλαβε την πρώτη θέση στον αγώνα και συμπλήρωσε: "Είμαι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρσι και επίσης έχω πολύ όρεξη, γιατί μου έχει μείνει απωθημένο το ότι έχασα τον ανοιχτό στίβο".

Η Γκούσιν νωρίτερα είχε περάσει με την πρώτη το 1,75 μ., 1,80 μ. και 1,85 μέτρα. Η Γκούσιν βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, αφού είχε 1,87 μ. από τις 28/2/2015.

Στην ίδια διοργάνωση ξεκίνησε τη σεζόν και η Γεωργία Στεφανίδη, που όμως, δεν κατάφερε να καταταχθεί, αφού έκανε τρία άκυρα στα 3,80 μέτρα στο επί κοντώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέθανε ο πατρινός, αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Σταματόπουλος - "Παγωμένος" μιλά στο thebest.gr ο πρόεδρος της ΕΣΑ ΣΕΓΑΣ Πελ/σου Ευ. Τζελάτης - ΗΧΗΤΙΚΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports