Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Ισοπαλία χωρίς θέαμα για Κέρκυρα και Ατρόμητο

Σουπερλίγκ: Ισοπαλία χωρίς θέαμα για Κέρ...

Τελικό σκορ 1-1 στο νησί των Φαιάκων

Κέρκυρα και Ατρόμητος σκόραραν από μία φορά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια κόλλησαν στη μετριότητα και στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, μένοντας στο 1-1. Αποβλήθηκε ο Τουράμ στο 81'.

Αν και το ξεκίνημα του αγώνα φανέρωνε ότι θα δούμε ένα γεμάτο παιχνίδι στο νησί των Φαιάκων, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Όσα είδαμε στο πρώτο τέταρτο του αγώνα της Κέρκυρας με τον Ατρόμητο για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, δεν συνέβησαν στα υπόλοιπα 75 και πλέον, με το 1-1 να "σφραγίζει" τις προσπάθειες των δυο ομάδων.

Η Κέρκυρα έμεινε για πέμπτο σερί ματς χωρίς νίκη, ενώ έπειτα από δυο συνεχόμενες ήττες ο Ατρόμητος επέστρεψε στους βαθμούς, αν και ήθελε να φύγει με το τρίποντο από το συγκεκριμένο παιχνίδι και να μην χάσει και άλλο πολύτιμο έδαφος. Οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 13 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ πέντε περισσότερους έχουν οι Περιστεριώτες.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό με τον Κόντο, ο οποίος πέτυχε το τρίτο του τέρμα απέναντι στον Ατρόμητο (τα άλλα δυο ήταν πρόπερσι), ενώ η ομάδα του Κορακάκη ισοφάρισε τέσσερα λεπτά μετά με κοντινό πλασέ του Λε Ταλέκ. Αποβλήθηκε στο 81' ο Τουράμ με απευθείας κόκκινη για εκτός φάσης χτύπημα στον Λαζαρίδη έπειτα από έντονη λογομαχία τους.

Γκολ: 5' Κόντος / 9' Λε Ταλέκ

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (86' Ντουάλα), Ζαραδούκας (51'Γκόμες), Σπίνουλας, Κοντός, Νίκιτς (46' Ανδρεόπουλος), Σιόντης, Ιωάννου, Γεωργίου, Τουράμ.

Ατρόμητος (Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κατράνης (83' Μπίτολο), Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάγκα, Κεϊτά (71' Κυριακίδης), Μπρίτο (59' Πλατέλλας), Τόνσο, Λημνιός, Λε Ταλέκ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Τα φώτα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στην δεύτερη μέρα της 1ης αγωνιστικής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports