Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Για το 2017 ας αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε την δύσκολη πραγματικότητα με πράξεις και ειλικρίνεια

Για το 2017 ας αρχίσουμε να αντιμετωπίζο...

Του Ηρακλή Ρούπα

Ο Ηρακλής Ρούπας στο πλαίσο των γιορτινών ημερών αναφέρει: "Σε μία δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε ως χώρα, οι τυπικές ευχές είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να αναδείξει ένας πολιτικός. Η ζωή δύσκολη για πολλούς. Το μέλλον αβέβαιο για ακόμα περισσότερους.

Ειδικά για εκατοντάδες χιλιάδες νέους που έφυγαν από την πατρίδα για να ζήσουν και να ορθοποδήσουν. Όμως, οι τυπικές ευχές τόσα χρόνια αναδείκνυαν απλά μία τυπικότητα που σε τελική ανάλυση όπως φαίνεται, κάλυπτε την αδυναμία έκφρασης ευχής ουσίας που να μετουσιώνεται σε πράξη.

Αυτή η στερεότυπη και βολική προσέγγιση υιοθετήθηκε τόσα χρόνια. Αυτός ο στερεότυπος και βολικός λόγος μας οδήγησε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.

Για το 2017 ας αρχίσουμε να αντιμετωπίζουμε την δύσκολη πραγματικότητα με πράξεις και ειλικρίνεια. Με πρωταρχικό σύμμαχο την υγεία, ας αναδείξουμε όλοι από μέσα μας την ειλικρίνεια και ας αποπέμψουμε κάθε τι το προσποιητό.

Μόνον έτσι θα έλθουμε ποιο κοντά στα προβλήματα του διπλανού μας. Μόνον κατά τον τρόπο αυτό θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας. Η πραγματική πολιτική είναι αυτή που θα αναδειχθεί από την συνεννόηση με τον συγχωριανό και τον συμπολίτη μας.

Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά φιλοσοφίες για άλλου τύπου κατανάλωση. Η πραγματική διαμόρφωση της επόμενης μέρας θα έλθει μέσα από συνεργασίες όλων μας με τους φορείς –τοπικούς και περιφερειακούς- προκειμένου να στηρίξουμε τα του οίκου μας. Να στηρίξουμε το κοινωνικό οικοδόμημα που καταρρέει. Να στηρίξουμε τις οικογένειές μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις