Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προμηθέας: Φινάλε με τη λήξη του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά των ακαδημιών - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Προμηθέας: Φινάλε με τη λήξη του Χριστου...

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε εορταστικό κλίμα

Ολοκληρώθηκε το εσωτερικό Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά των τμημάτων Μίνι (2004-05), Juniors (2006) και Juniors (2007) του Προμηθέα. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε εορταστικό κλίμα με τα μεγάφωνα του γηπέδου να παίζουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ το τουρνουά παρακολούθησαν και οι αθλητές της Ανδρικής ομάδας Ζήσης Σαρικόπουλος και Νίκος Πέττας.

Εντός του παρκέ εκτός της εορταστικής διάθεσης περίσσεψε και το πάθος των νεαρών αθλητών, που χάρισαν όμορφες φάσεις στους θεατές.

Στο Τουρνουά Μίνι (2004-05) έγιναν οι τελικοί, με την ομάδα του Ερυθρού Αστέρα να κατακτά την πρωτιά, ενώ απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στο Τουρνουά Juniors (2006) έγινε ο 2ος Γύρος, με την ομάδα των Bucks να κατακτά την πρωτιά, ενώ απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Στο Τουρνουά Juniors (2007) έγινε ο Τελικός, που κρίθηκε, μάλιστα, στο τελευταίο δευτερόλεπτο με την ομάδα του Ερμή να επικρατεί του Δία με 31-30. Και στις 2 ομάδες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports