Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Βρέφος πέντε ημερών με ενωμένα τον λώρο και τον πλακούντα στο νοσοκομείο-Τραγική η κατάσταση της οικογένειας-Στην κιβωτό του κόσμου τα παιδιά...

Δυτική Ελλάδα: Βρέφος πέντε ημερών με εν...

Μια τραγική ιστορία

Mια δραματική ιστορία που διαδραματίστηκε τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή αποκαλύπτει ο διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου με ανάρτηση του στο facebook.Σύμφωνα λοιπόν με τον Δημήτρη Μιχάλη, στο Νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε βρέφος πέντε ημερών με το λώρο και τον πλακούντα ακόμη ενωμένα.

Το βρέφος γεννήθηκε σε «τρώγλη» από μια «τραγική μητέρα που δεν είναι σε θέση να τους φτιάξει έστω ένα στοιχειώδες φαγητό».

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Εισαγγελία, Κοινωνική Λειτουργός και άλλοι εργαζόμενοι ώστε το βρέφος, το δίχρονο αδελφάκι του και οι γονείς (με νοητική υστέρηση, όπως συμπεραίνεται από τα λεγόμενα του διοικητή) να μεταφερθούν τις επόμενες ημέρες στην Κιβωτό του Κόσμου και έως τότε να «φιλοξενηθούν» στο Νοσοκομείο.

Ο διοικητής επιδιώκοντας να προβληματίσει και να υπογραμμίσει την αναγκαιότητα για αλτρουισμό αποκάλυψε την σοκαριστική αυτή ιστορία τονίζοντας πως κάποιοι μέσα σ αυτό το σκηνικό σήκωσαν ψηλά τη σημαία της ευαισθησίας .

Διαβάστε αναλυτικά τι ανέφερε ο Δ.Μιχάλης:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις