Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Κάλαντα με...πορεία από τον Παιδικό Σταθμό του ΟΤΑΔ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: Κάλαντα με...πορεία από το...

Πρωτοβουλία του προέδρου και της διευθύντριας του Παιδικού Σταθμού

Πολύ όμορφη εκδήλωση διοργάνωσαν ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ και η Διευθύντρια του Παιδικού σταθμού στην Κάτω Αχαΐα. Τα παιδιά του του παιδικού σταθμού έψαλαν τα κάλαντα στο ιστορικό κέντρο της πόλης κάνοντας μάλιστα και πορεία γύρω από τους κεντρικούς δρόμους.

Η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος του Ο.Τ.Α.Δ. κ. Ξενοφών Μπαχράς σε συνεργασία με την Δ/ντρια του Παιδικού Σταθμού κα Δαβανέλου Κατερίνα διοργάνωσαν την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο ιστορικό κέντρο της πόλης μας.

Τα νήπια των δύο μεγάλων τμημάτων φορώντας αι-βασιλιάτικα σκουφάκια και κρατώντας τρίγωνα μαζί με τις δασκάλες τους κκ. Βικτωρία Χασιώτη, Μαρία Γιαννοπούλου, Παναγιώτα Σιαράπη, Ολγα Αναστασοπούλου και την Διευθύντρια Κατερίνα Δαβανέλου συγκεντρώθηκαν  στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη και στη συνέχεια επισκέφτηκαν το γραφείο του προέδρου του ΟΤΑΔ κ. Ξενοφώντα Μπαχρά και του έψαλαν  τα κάλαντα.

Ο πρόεδρος τα υποδέχθηκε με χαρά και αφού τους έδωσε τις ευχές του τα κέρασε γλυκίσματα. Στην συνέχεια με αστυνομική συνοδεία και ψάλλοντας τα κάλαντα έκαναν κυκλική πορεία στις οδούς Πατρών – Πύργου, Αθηνάς, Π.Π. Γερμανού, Αγ. Ιωάννου, Πατρών – Πύργου – Αράτου – Αγ. Ιωάννου όπου κατάληξαν στην Πλατεία Παπαγιαννοπούλου και με τις παιδικές φωνούλες τους να γεμίζουν με χαμόγελο και αισιοδοξία όλη την πόλη, επέστρεψαν στον Πολιτιστικό Κέντρο που περίμεναν τα νήπια πλούσια εδέσματα.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις