Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Εξαιρετικά αμφίβολοι οι Πρίντεζης και Αγραβάνης»

Γιάννης Σφαιρόπουλος: «Εξαιρετικά αμφίβο...

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού για την αυριανή "μάχη" με την Φενέρ

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Πρίντεζη και Αγραβάνη στο ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως ο Γουότερς ήταν προσωπική του επιλογή!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μιλώντας για το παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, για την απόκτηση του Ντόμινικ Γουότερς, ενώ τοποθετήθηκε και για την άποψη του για τις δηλώσεις του Ματ Λοτζέσκι σε δημοσιογράφο του εξωτερικού (περί ενδιαφέροντος από Μπαρτσελόνα και Νταρουσάφακα), με τον Αμερικανό σουτέρ ακολούθως να ξεκαθαρίζει πως κάποιες ατάκες του παρερμηνεύτηκαν.

Για το ματς κόντρα στην Φενέρμπαχτσε: "Έχουμε το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου και σίγουρα μετά την ήττα μας στο Μπάμπεργκ θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα.

Θα έχουμε ένα δύσκολο ματς, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, αλλά είμαστε και εμείς μία ισχυρή ομάδα.  Θέλουμε να φέρουμε το παιχνίδι στον ρυθμό μας, και αμυντικά και επιθετικά. Θέλουμε να μπλοκάρουμε την παραγωγικότητα τους στην επίθεση.

Εμείς στην επίθεση πρέπει να έχουμε υπομονή, αλλά και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φτάσουμε στο καλάθι. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Πρέπει να τους χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους".

Για την απουσία του Μπογκντάνοβιτς: "Η Φενέρ έχει προσαρμοστεί να παίζει το τελευταίο δίμηνο χωρίς τον Μπογκντάνοβιτς, είτε έρθει είτε δεν έρθει, ασφαλώς δεν θα είναι και στην καλύτερη του κατάσταση ακόμη και εάν παίξει.

Η Φενέρ έχει πολλούς καλούς παίκτες που έχουν αναπληρώσει το κενό του και έχουν φέρει πολύ θετικά αποτελέσματα και στην ΤΣΣΚΑ που νίκησαν και γενικά. Αλλά θεωρώ πως θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και στους ψηλούς και στους κοντούς".

Για το αν είναι σημαντικό να περιοριστεί το πικ-εν-ρολ του αντιπάλου: "Η Φενέρ έχει δύο δημιουργούς και σκόρερ. Τον Ντίξον και τον Σλούκα, οι οποίοι κυρίως με τον πικ εν ρολ κάνουν επίθεση, οπότε η άμυνα στο πικ εν ρολ είναι σημαντική".

Για τον ποιον θεωρεί φαβορί: "Δεν χρειάζεται να χαρακτηρίζουμε φαβορί μία ομάδα σε κάθε παιχνίδι. Γιατί πρέπει να το κάνουμε αυτό; Πάντα με ρωτάτε αυτή την ερώτηση. Δεν χρειάζεται να υπάρχει φαβορί".

Για την επιστροφή του Σλούκα: "Πάει πολύ καλά φέτος, στηρίζει η Φενέρ το παιχνίδι πάνω του. Ιδίως φέτος κάνει μια πολύ καλή σεζόν και η Φενέρ στηρίζεται περισσότερο επάνω του σε σχέση με πέρσι".

Για τον Ντόμινικ Γουότερς: "Η άποψη μου τι περιμένετε να είναι όταν εγώ έχω αποφασίσει να φέρω τον Ντομινίκ Γουότερς, γιατί η επιλογή είναι δική μου. Πιστεύω είναι ένας παίκτης που θα μας βοηθήσει πολύ.

Είναι ένας πόιντ γκαρντ κανονικός που και οργανώνει και σκοράρει, παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ, άρα ταιριάζει στο παιχνίδι μας και στη φιλοσοφία της ομάδας.

Δεν έχει τα στοιχεία που έχει ο Χάκετ, δεν έχει το ύψος και την αμυντική προδιάθεση, είναι καλός αμυντικός στη μπάλα, αλλά δεν έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τον Χάκετ.

Δεν είναι εύκολο να βρεις όμοιους παίκτες για να μην αλλάξεις το παιχνίδι σου. Αλλά πιστεύω πως ο Γουότερς θα μας δώσει και πράγματα στο παιχνίδι μας όπως και ο Χάκετ.

Είναι ένας παίκτης που θα τον αξιοποιήσουμε βάζοντας τον μέσα στην ομάδα. Θα αποτελέσει και αυτός  γρανάζι της ομάδας μας. Σε ό,τι αφορά τον Πρίνεζη και τον Αγραβάνη, είναι και οι δύο εξαιρετικά αμφίβολοι.

Ο Γουότερς ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα, θα ενσωματωθεί με την ομάδα μετά το αυριανό παιχνίδι θα ενσωματωθεί και ανάλογα με τις προπονήσεις που θα κάνει θα δούμε πότε θα χρησιμοποιηθεί".

Για Αγραβάνη-Πρίντεζη: "Είναι εξαιρετικά αμφίβολοι και οι δύο. Τόσο ο Πρίντεζης, όσο και ο Αγραβάνης. Αυτό μπορώ να πω".

Για το πότε θα παίξει ο Γουότερς: "Ο Γουότερς ήρθε για να βοηθήσει την ομάδα. Θα ενσωματωθεί σιγά-σιγά την ομάδα. Θα δούμε πότε θα παίξει, θα δούμε πως θα πάει και στις προπονήσεις".

Για την δήλωση Λοτζέσκι σε δημοσιογράφο του εξωτερικού και το κατά πόσο μπορεί να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος:

"Εσείς έχετε δει να μην είναι συγκεντρωμένος; Δεν νομίζω πως αυτό τον επηρεάζει αγωνιστικά. Ένας αθλητής, όταν κάποιος του παίρνει συνέντευξη και τον ρωτάει για το μέλλον του, τον αναγκάζει να πει κάτι για το μέλλον του. Άρα δεν τα βγάζει ο ίδιος από μόνος του.

Όταν τον ρωτάει κάποιος η Μπαρτσελόνα σε θέλει, η Μακάμπι σε θέλει, τι θα κάνεις; Ο άλλος πρέπει να απαντήσει κάτι. Επειδή είναι ευγενικός σας απαντά ευγενικά, αντί να σας πει... τίποτα άλλα.

Αυτό όμως, δεν τον έχει επηρεάσει αγωνιστικά. Είναι ένας αθλητής που ξέρει τι κάνει μέσα στο παρκέ, ξέρει τι θέλει και είναι προσηλωμένος στην ομάδα".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευρωλίγκα: Για την ένατη νίκη ο Ολυμπιακός, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports