Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Χριστούγεννα στο γήπεδο για την Εθνική ομάδα

Χάντμπολ: Χριστούγεννα στο γήπεδο για τη...

Ξεκίνησε την προετοιμασία και πετάει για Λουξεμβούργο

Γιορτές στο γήπεδο η Εθνική χάντμπολ! Ξεκίνησε την προετοιμασία της για το EURO 2020 και αύριο «πετάει» για Λουξεμβούργο.

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Ανδρών ενόψει της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του EURO 2020 με αντιπάλους Νησιά Φερόε και Κύπρο (13-15/1), πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο Palace στη Γλυφάδα.

Το απόγευμα η Εθνική Ανδρών θα προπονηθεί στο κλειστό του Βύρωνα, ενώ αύριο το πρωί (27/12) θα αναχωρήσει μέσω Βρυξελλών με προορισμό το Λουξεμβούργο, όπου και θα αντιμετωπίσει το Εθνικό συγκρότημα της χώρας στην πόλη Ντουντελάντζ την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου (20:00) και την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου (11:30).

Στην αποστολή θα μετέχουν –ως αρχηγός- ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Κώστας Γκαντής, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Νίκος Γραμματικός, ο συνεργάτης του Γιώργος Βασιλειάδης, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης και οι αθλητές:

Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κανδύλας (ΙΕΚ ΞΥΝΗ), Μωραϊτης, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Αραπακόπουλος, Μπάγιος (ΑΣΕ Δούκα), Λοίζος, Αραμπατζής, Τσίλης (ΠΑΟΚ), Νικολαϊδης (ΑΕΚ), Κρητικός (Πανελλήνιος), Μπουκοβίνας (Φίλιππος Βέροιας), Μάλλιος (Ντάσεμπεργκ- Γερμανία), Χερουβείμ (Μπαρτσελόνα- Ισπανία).

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα αρχίσει στις 3 Ιανουαρίου 2017 και θα διαρκέσει έως τις 12 Ιανουαρίου, ημέρα αναχώρησης της Εθνικής για τα Νησιά Φερόε.

Η «γαλανόλευκη» στο διάστημα αυτό θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια στην Αθήνα απέναντι στην Τουρκία, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάντμπολ: Οι κλήσεις της Εθνικής ανδρών για τα φιλικά με Λουξεμβούργο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports