Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με Πάολα - Θα εμφανιστούν και Αχαιοί όπως οι Αναδιώτης και Μπουρδούμης

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στην εκπομπή ...

Θα τραγουδήσουν Πάολα και Πίτσα Παπαδόπουλου

Ξεχωριστή θα είναι η παραμονή των Χριστουγέννων στο κανάλι του Alpha, καθώς η δημοφιλής εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» του Σπύρου Παπαδόπουλου θα κινηθεί σε ρυθμούς γιορτινού ρεβεγιόν.

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 λοιπόν στις 22.00 ο Σπύρος Παπαδόπουλος προσκαλεί το τηλεοπτικό κοινό σε ένα ρεβεγιόν πολυσυλλεκτικό με υπέροχα τραγούδια, κέφι αλλά και συγκίνηση ενώ η έκπληξη θα είναι η παρουσία της λαικής ερμηνεύτριας Πάολας, έτσι όπως δεν την έχουμε ξανακούσει και ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θα είναι μία βραδιά καλλιτεχνικής ανατροπής με μουσικές κόντρες (γνήσιες λαϊκές φωνές και σοπράνο, σολίστ πιο παραδοσιακών οργάνων και αντίστοιχοι πιο ηλεκτρικών και τζαζ οργάνων, ενώνουν τις δυνάμεις τους) και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που ξεκινά εντυπωσιακά, με 40 μουσικούς της μπάντας της Πολεμικής Αεροπορίας να συμπράττουν μαζί της στο «Θεός αν είναι».

Στο ρεβεγιόν του Σπύρου Παπαδόπουλου θα υπάρχουν και Αχαιοί καλλιτέχνες όπως ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης που ως γνωστό κατάγεται από την Κάτω Αχαΐα και ο ηθοποιός και μοντέλο Νίκος Αναδιώτης από το Αίγιο, ο οποίος πρόσφατα έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς. Η Πάολα λοιπόν θα συνυπάρξει καλλιτεχνικά με τον συνθέτη και σολίστ στο σαξόφωνο, Γιώργο Κατσαρό, ο οποίος είναι Κερκυραίος στην καταγωγή, με την Πίτσα Παπαδοπούλου σε ένα απίστευτο ντουέτο και όχι μόνο δύο κορυφαίων λαϊκών φωνών, αλλά και με τον Θανάση Βασιλόπουλο και τον μαγικό ήχο του κλαρίνου του. Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και δώδεκα μαθητές του, σολίστ του μπουζουκιού, θα ερμηνεύσουν λαϊκές επιτυχίες ενώ ο Χρήστος Δάντης με πιο ροκ διάθεση, θα χαρίσει ξεχωριστές στιγμές.

Στις ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς, θα είναι η έκπληξη από τους DUO FINA (τους  τενόρους Γιάννη και Τάκη Φίνα) που -εκτός των άλλων- τραγουδούν την επιτυχία της, «Κράτα με» με το δικό τους… λυρικό τρόπο, αλλά και οι ερμηνείες της μέτζο σοπράνο της Λυρικής Σκηνής, Ειρήνης Καράγιαννη.

Η Πάολα, μεταξύ των άλλων, συγκινείται όταν η Πίτσα Παπαδοπούλου τραγουδά το «Θυσιάστηκα», χορεύει με τον φίλο της ηθοποιό Κώστα Κόκλα και επιλέγει να πει πέρα των λαϊκών επιτυχιών της και κομμάτια της καρδιάς της, που συγκινούν και δείχνουν το μέγεθος των ερμηνευτικών της δυνατοτήτων.

Την παρέα συμπληρώνουν εκτός των Μπουρδούμη και Αναδιώτη που προαναφέραμε, οι: Κωνσταντίνος Ρήγος, Φανή Χαλκιά, Ζέτα Δούκα, Ευθύμης Ζησάκης (τραγουδούν επίσης αγαπημένα λαϊκά κομμάτια), Μάνος Ιωάννου, Μαρία Κορινθίου, Ιβάν Σβιτάιλο, Τόνια Σωτηροπούλου, Πηνελόπη Πλάκα, Αγγελική Δαλιάνη, Παύλος Παπαδημητρίου, Κατερίνα Δημητρόγλου, Ορφέας Παπαδόπουλος, Νίκη Λάμη, Δανάη Μεϊδάνη, Τζένη Μελιτά και ο Άκης Δείξιμος που έχει δουλέψει σε μαγαζιά της Πάτρας όπως στο Χάραμα, ο οποίος ξεσηκώνει με τα τραγούδια του.

O Νίκος Αναδιώτης με τους καταπληκτικούς κοιλιακούς του, η φωτ. είναι από το Men's Health.

O Νίκος Αναδιώτης με τους καταπληκτικούς...

O Νίκος Αναδιώτης με τους καταπληκτικούς κοιλιακούς του, η φωτ. είναι από το Men's Health.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight