Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Λυμπερόπουλος

Νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκο...

Υπεύθυνος ακαδημιών ο Τάκης Φύσσας

Μετά και το ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο ο Νίκος Λυμπερόπουλος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Μέσα στην ημέρα η επίσημη ανακοίνωση. Νέος υπεύθυνος ακαδημιών ο Τάκης Φύσσας.

Οριστική είναι πλέον η επιστροφή του Νίκου Λυμπερόπουλου στον Παναθηναϊκό. Στο ραντεβού που έγινε την Τετάρτη στα γραφεία της ΠΑΕ μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και του παλαίμαχου επιθετικού, υπήρξε και ταύτιση απόψεων και πλέον αυτό που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης «Λύμπε» στην θέση του τεχνικού διευθυντή.

Αυτό αναμένεται να γίνει ή σήμερα ή το αργότερο αύριο (Πέμπτη), αφού πλέον βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και θα πρέπει να... σηκώσει τα μανίκια για τα «θέλω» του Μαρίνου Ουζουνίδη!

Παράλληλα, την θέση του υπεύθυνου ακαδημιών θα αναλάβει ο Τάκης Φύσσας. Το όνομα του άλλωστε τον τελευταίο μήνα έχει παίξει για... διάφορα πόστα σε μια ακόμη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά θα αναλάβει την θέση που μένει κενή μετά το... διαζύγιο με τον Γιάννη Σαμαρά.

Πιθανότατα και η ανακοίνωση του πρωταθλητή Ευρώπης του 2004 θα γίνει μαζί με αυτή Νίκου Λυμπερόπουλου! Άλλωστε και ο Φύσσας έχει αρκετή δουλειά μπροστά του στο συγκεκριμένο κομμάτι των ακαδημιών που... άλλοτε ήταν το καμάρι του συλλόγου λόγω παραγωγής πρωτοκλασσάτων παικτών!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναχαϊκή: Και ο Λυμπερόμπουλος στην Αγυιά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports