Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των δημοσιογράφων στο Ηράκλειο-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά...

Υποδέχτηκαν τον Άγιο Βασίλη με ανοικτές αγκαλιές, χειροκροτήματα αλλά και χριστουγεννιάτικες μελωδίες

Μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων στο Ηράκλειο διοργάνωσε η ΕΣΗΕΠΗΝ και το ΤΕΑΣ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Πειραματικού Θεάτρου του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου το πρωί του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου 2016.

Οι δημοσιογράφοι με τα παιδιά τους υποδέχτηκαν τον Άγιο Βασίλη με ανοικτές αγκαλιές, χειροκροτήματα αλλά και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου.

Νωρίτερα ο Τσιχλόφουσκας σκόρπισε γέλιο και έπαιξε με τους δεκάδες μικρούς του φίλους, μοίρασε καραμέλες και πολλά χαμόγελα στα παιδικά πρόσωπα. Ακολούθησε ημίωρη συναυλία με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες  από τη Φιλαρμονική ενώ ο Άγιος των παιδικών παραμυθιών «έκλεισε» την όμορφη εκδήλωση μοιράζοντας δώρα, αγκαλιές και ευχές.

Όσο για εκείνους που δεν πήραν δώρα από το σάκο του Άη Βασίλη, είχαν την ευκαιρία να πιούν τον πρωινό τους καφέ, να βρεθούν με συναδέλφους μακριά από το άγχος του καθημερινού ρεπορτάζ και να γίνουν παρατηρητές του χαρούμενου παιδικού παιγνιδιού.

Η αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κατερίνα Μηναδάκη καθώς και ο αντιπρόεδρος του ΤΕΑΣ Κώστας Βασιλάκης ευχήθηκαν στους δημοσιογράφους και στις οικογένειες τους «καλές γιορτές και χρόνια πολλά με υγεία και …ότι στερήθηκε ο κλάδος το 2016 να το πάρει πίσω το 2017!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις