Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Θλίψη στο Γηροκομειό για το χαμό της 48χρονης Αθανασίας - Κλείνει για μια εβδομάδα σε ένδειξη πένθους το χριστουγεννιάτικο χωριό- ΦΩΤΟ

Πάτρα:Θλίψη στο Γηροκομειό για το χαμό τ...

Η γυναίκα έφυγε από τη ζωή χάνοντας τη μάχη με τον καρκίνο

Θλίψη έχει προκαλέσει στην πόλη και κυρίως στην περιοχή του Γηροκομειου η είδηση του θανάτου της 48χρονης Αθανασίας Καρύδη, η οποία κατέληξε μετά από δίμηνη νοσηλεία και πενταετή μάχη με τον καρκίνο. Η γυναίκα άφησε πίσω της ένα κορίτσι 13 ετών.

Σε ένδειξη πένθους ο πολιτιστικός σύλλογος Γηροκομειου αποφάσισε γι αυτή την εβδομάδα να κρατήσει κλειστό το χριστουγεννιάτικο χωριό που έχει στηθεί στην πλατεία της περιοχής.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται:

«Το Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Γηροκομειό θα παραμείνει κλειστό αυτή την εβδομάδα .. λογω της απώλειας μιας νέας γυναίκας από την γειτονιά μας ...όσοι δεν μπορέσατε να έρθετε στην πλατεία μας και θα θέλατε να δείτε τις καταπληκτικές χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές που έχουμε φτιάξει καθώς και να προμηθευτείτε τα ημερολόγια του Συλλόγου μας ,θα μας βρείτε κάθε απόγευμα απο 5,30μεχρι9,30μμ στο εργαστήρι του συλλόγου μας Γηροκομείου 78 απέναντι απο το σουπερ μαρκετ Καραπατακη...»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις