Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία για Λάρισα και Παναθηναϊκό στο "Αρένα"

Σουπερλίγκ: Λευκή ισοπαλία για Λάρισα κα...

Ένταση, πολλά νεύρα και ελάχιστες φάσεις από τις δύο ομάδες

Σε ένα σκληρό -και κακό ποιοτικά- παιχνίδι, με δυνατά μαρκαρίσματα, κίτρινες και αποβολή του Ζέκα, ΑΕΛ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0. Το τριφύλλι βρίσκεται πλέον στο -9 από τον Ολυμπιακό.

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησαν τα νεύρα, οι μονομαχίες και οι διαμαρτυρίες ΑΕΛ και Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0 με το τελικό αποτέλεσμα να μην βολεύει καμία από τις δυο ομάδες.

Και αυτό γιατί οι "βυσσινί" δεν ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ενώ πλέον ο Παναθηναϊκός είναι στους εννιά πόντους από την κορυφή.

Ούτε με το... σταγονόμετρο δεν έβγαιναν φάσεις στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο... κάπως βελτιώθηκε η κατάσταση με τους βυσσινί να έχουν τρεις πολύ καλές στιγμές και το τριφύλλι άλλες δύο.

Επτά κίτρινες κάρτες έβγαλε ο διαιτητής Παπαπέτρου, αν και έκλεισε τα μάτια σε κάποια «άσχημα» μαρκαρίσματα των γηπεδούχων.

Στο 81' αποβλήθηκε ο Ζέκα (με απευθείας κόκκινη κι ενώ είχε ήδη κίτρινη) για χτύπημα εκτός φάσης.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γκόλιας (87' Λαμπρόπουλος), Φάρκας, Μονιάκης, Αναστασόπουλος (83' Ποτουρίδης), Φατιόν, Ντοντό, Καπός (74' Γιοβάνοβιτς), Ναζλίδης, Ντέλετιτς.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Μαρινάκης, Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ (58' Βλαχοδήμος), Εμποκού (65' Λέτο), Μπεργκ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: "Τεσσάρα" Ευρώπης του Πανιωνίου στην Λιβαδειά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports