Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΟΚ θέλει το τρίποντο στην Κέρκυρα

Σούπερ Λίγκα: Ο ΠΑΟΚ θέλει το τρίποντο σ...

Σημαντικές αναμετρήσεις για την 15η αγωνιστική

Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα εισέρχεται από σήμερα στη 15η αγωνιστική, ενώ ως γνωστό εκκρεμούν τρεις που έχουν αναβληθεί. Όλες οι συναντήσεις του τριημέρου παρουσιάζουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, για διαφορετικό για κάθε ομάδα λόγο.

Ο Παναθηναϊκός, που με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο μετρά δύο συνεχείς νίκες (ΠΑΟΚ, Ατρόμητος) και την «επική» πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, θα δοκιμαστεί την Κυριακή στη Λάρισα, απέναντι σε μια ομάδα που ψάχνει απεγνωσμένα για βαθμούς, καθώς βρίσκεται μόλις στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δύσκολο αναμένεται και το έργο του ΠΑΟΚ, που θα παίξει απόψε στην Κέρκυρα απέναντι στο φορμαρισμένο συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει, ωστόσο, είναι εκείνο με το οποίο θα πέσει η αυλαία της 15ης ημέρας.

Τη Δευτέρα η ΑΕΚ θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ Γιάννινα, που μπορεί να προέρχεται από εντός έδρας ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό αλλά είναι μια συμπαγής, δυσκολοκατάβλητη και μαχητική ομάδα. Αν όμως η Ένωση θέλει να παραμείνει κοντά στον δεύτερο Παναθηναϊκό, τότε θα πρέπει να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός λογικά δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον –αξιόμαχο, πάντως- Παναιτωλικό, ενώ Βέροια, Πλατανιάς, Ηρακλής και Λεβαδειακός θα επιδιώξουν να εκμεταλλευτούν τις έδρες τους απέναντι σε Ξάνθη, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο, αντίστοιχα, καθώς βρίσκονται στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Αυτό όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι, αφού οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν ισχυρές ομάδες, βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της κατάταξης (εκτός των Αρκάδων) και θα παλέψουν για το «διπλό» που θα τους διατηρήσει στους στόχους τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευρωλίγκα: Επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports