Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο αεροδυναμικής των ιστίων από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο

Πάτρα: Πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάρ...

Ο καταξιωμένος κατασκευαστής ιστίων Γιάννης Κακίτσης μετέφερε τις γνώσεις και τις εμπειρίες του

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο που αφορούσε την αεροδυναμική των ιστίων, από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών. Ο καταξιωμένος κατασκευαστής ιστίων Γιάννης Κακίτσης μετέφερε τις γνώσεις του, τις εμπειρίες του αλλά και πολλά τεχνικά μυστικά που έχει αποκομίσει από τη μακρόχρονη σχέση του με την ιστιοπλοΐα.

Η ανακοίνωση του Ιστιοπλοϊκού:

«Στην ασφυκτικά γεμάτη Αίθουσα Διδασκαλίας του Ιστιοπλοϊκού Όμιλου Πατρών, πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο που αφορούσε την αεροδυναμική των ιστίων.

Ο καταξιωμένος κατασκευαστής ιστίων Γιάννης Κακίτσης, με τον μοναδικό και ιδιαίτερο κατανοητό τρόπο διδασκαλίας του, μας μετέφερε τις γνώσεις του, τις εμπειρίες του αλλά και πολλά τεχνικά μυστικά που έχει αποκομίσει από τη μακρόχρονη σχέση του με την ιστιοπλοΐα.

Το μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των πατρινών ιστιοπλόων αλλά και η ποιότητα των γνώσεων του Γιάννη Κακίτση έκαναν τον χρόνο των δύο ωρών που είχαμε στη διάθεσή μας να φανεί πολύ μικρός.

Η τελική αίσθηση που μας έμεινε από την επαφή μαζί του είναι ότι όσοι παρευρεθήκαμε στην αίθουσα εκείνο το βράδυ ήμασταν τυχεροί και φύγαμε ιστιοπλοϊκά σοφότεροι. Άλλωστε αυτό φάνηκε από το παρατεταμένο χειροκρότημα και τα πολλά χαμόγελα.

Ως Όμιλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Γιάννη Κακίτση που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας επισκεφθεί πάλι σύντομα.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports