Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Προπονήθηκε στην Αμαλιάδα ο ΝΟΠ

Πόλο: Προπονήθηκε στην Αμαλιάδα ο ΝΟΠ

Το "Α. Πεπανός" ήταν κλειστό

Τα κολυμβητήριο "Α. Πεπανός" είναι κλειστό τις τελευταίες ημέρες λόγω του προβλήματος με το κρύο νερό στην πισίνα του. Ωστόσο ο ΝΟΠ θα δώσει το Σάββατο το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Πανιώνιο.

Σε μία τόσο σημαντική αναμέτρηση ο Βασίλης Λαμπάτος δεν μπορούσε να αφήσει τους αθλητές του χωρίς προπόνηση και με τη βοήθεια του Λάμπρου Αναστασόπουλου και της ομάδας Επειός Ηλίδας ο ΝΟΠ προπονήθηκε στην Αμαλιάδα.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση της πατρινής ομάδας: "Ο ΝΟΠ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τον φίλο «Επειός- Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιδας» για την χθεσινή φιλοξενία της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης στο Δημοτικό κολυμβητήριο Αμαλιάδας.

Η παραχώρηση χώρου στο μοντέρνο κολυμβητήριο Αμαλιάδας πραγματοποιήθηκε μετά από παρέμβαση του Λάμπρου Αναστασόπουλου που εκτελεί χρέη τεχνικού συμβούλου στον «Επειό».

Το κολυμβητήριο θα είναι στην διάθεση του ΝΟΠ και σήμερα το βράδυ, στην περίπτωση που η θερμοκρασία του νερού στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών «Ολ.Αν.Πεπανός» δεν έχει φτάσει σε ασφαλή επίπεδα για την τακτική προπόνηση της αντρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του Ομίλου.

Ο προπονητής Β.Λαμπάτος δεν επιθυμεί σε καμιά περίπτωση να θέσει σε κινδύνους πιθανών μυϊκών τραυματισμών τους παίχτες, ενόψει του σημαντικότατου αγώνα απέναντι στον Πανιώνιο ΓΣ το Σάββατο (17/12)".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Οι ...παλιοί του ΝΟΠ παρακολούθησαν τους νέους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports