Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα μέλη του Vespa Club Αχαΐας ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες - Κάνουν φιλανθρωπικές βόλτες κατά του καρκίνου - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τα μέλη του Vespa Club Αχαΐας ντύ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Τους είδαμε στην μαρίνα της Πάτρας

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το charity ride! Πρόκειται για την βόλτα που διοργάνωσε το Vespa Club Achaias και είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Δεκάδες φίλοι της Vespa ανέβηκαν στις καλοδιατηρημένες βέσπες τους και έκαναν τον γύρο της πόλης μεταδίδοντας το μήνυμα της ελπίδας ενόψει των Χριστουγέννων.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος τα περισσότερα vespa clubs της Ελλάδας συμμετείχαν στο «Charity Ride» και πολλοί ήταν εκείνοι που δήλωσαν συμμετοχή και στην Αχαΐα.

Η βόλτα των μελών του Vespa Club Αχαΐας είχε φιλανθρωπικό σκοπό και στόχο την συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες του ιδρύματος «Ελπίδα» που φιλοξενεί παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Τα μέλη του club έντυσαν Χριστουγεννιάτικα τις βέσπες τους, κάποιοι από αυτούς ντύθηκαν και Άγιοι Βασίληδες και έκαναν βόλτα στο κέντρο της Πάτρας και όχι μόνο, στέλνωντας μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις