Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό event από τον Παμμεσσηνιακό Σύνδεσμο «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ»

Πάτρα: Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό ev...

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου την συμβολή των οδών Πατρέως και Ρήγα Φεραίου

O Παμμεσσηνιακός Σύνδεσμος Πατρών «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ» ανακοίνωσε ότι  το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και από ώρα 11.00 π.μ ως 2.00 π.μ. θα πραγματοποιήσει το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό του «event». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην συμβολή των οδών Πατρέως και Ρήγα Φεραίου, έξω από το καφέ «Carousello».

Τα έσοδα θα «μεταφραστούν» σε είδη ανάγκης για το Ορφανοτροφείο Θηλέων, την Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων και το Άσυλο Ανιάτων.

Η ανακοίνωση:
"Η φιλανθρωπία στον ιδιωτικό τομέα δεν αποτελεί από μόνη της πανάκεια για τα προβλήματα της κοινωνικής παθογένειας αλλά ευελπιστούμε και στοχεύουμε στην αφύπνιση του ανθρωπιστικού παλμού μας.

Ιδιαίτερη μνεία και ευχαριστία στον χορηγό μας κύριο Σπύρο Μπουλουλή που προσφέρει τα μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες και λαλάγγια για να προσφέρουμε στον κόσμο που θα διέλθει και θα ενισχύσει την πρωτοβουλία μας καθώς επίσης ευχαριστούμε και τον ιδιοκτήτη του Carousselo κύριο Ανδρέα Λανδριτσή που θα μας φιλοξενήσει.

Σας περιμένουμε για να ανταλλάξουμε ευχές για τις Άγιες Μέρες των προσεχών Εορτών και να βοηθήσουμε ο καθείς με το δικό του «λιθαράκι» ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη."

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα:Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό... "Bazaart" για το Σκαγιοπούλειο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις