Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κώστας Μέξας: «Ήταν δύσκολη εβδομάδα για εμάς»

Κώστας Μέξας: «Ήταν δύσκολη εβδομάδα για εμάς»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα για την ήττα στην Ρόδο από τον Κολοσσό

Ο Aπόλλωνας Carna δεν κατάφερε ούτε στη Ρόδο να πάρει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη γνωρίζοντας την ήττα με 71-59, από τον Κολοσσό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Εθνικής. Η πατρινή ομάδα μετρά πέντε ήττες μακριά από την Περιβόλα.

Οι «μελανόλευκοι», που παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί, παρά μόνο κατά διαστήματα, που όμως δεν ήταν αρκετά για να «τρομάξουν» τους νησιώτες.

Ο Κώστας Μέξας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Απόλλων μέσα στη βδομάδα και για το πως κρίθηκε το παιχνίδι στη Ρόδο.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα ανέφερε μετά την ήττα από τον Κολοσσό:

«Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη δίκαιη νίκη. Εμείς σε ένα δύσκολο παιχνίδι είχαμε απουσίες, ενώ ο Κόμπινς είχε πρόβλημα στον αχίλλειο μέσα στην εβδομάδα.

Γενικά ήταν δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Στο παιχνίδι, δεν διαβάσαμε καλά τις καταστάσεις και δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε τη ροή του παιχνιδιού.

Στο τέλος, το ματς πήγε σχεδόν στο ένα σουτ. Το ελεύθερο σουτ του Βεργίνη ήταν άστοχο, ενώ του Σαλούστρου εύστοχο. Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε, ειδικά στην επίθεση. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Κολοσσό.

Το λάθη των παικτών είναι στο παιχνίδι, ειδικά τα νέα παιδιά που έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα. Κάθε εβδομάδα βλέπουν άλλες καταστάσεις και ελπίζω με την πάροδο του χρόνου να βελτιωθούν».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Ο Aπόλλωνας Carna ηττήθηκε με 71-59 στη Ρόδο από τον Κολοσσό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports