Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον...

Οι Αγρινιώτες επικράτησαν με 2-0 του Ηρακλή

Ένα γκολ, μια ασίστ (στον Μαρκόφσκι) κι ένα δοκάρι! Ο Κλέσιο Μπάουκε τα έκανε όλα κι οδήγησε τον Παναιτωλικό σε μια πολύ σημαντική νίκη επί του Ηρακλή με 2-0! Δύο δοκάρια οι Αγρινιώτες, ένα ο γηραίος. Εκπληκτικές επεμβάσεις από Κυριακίδη!

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό, ύστερα από 2 αγωνιστικές. Η ομάδα του Αγρινίου εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Μπαούκε Κλέσιο, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ και μοίρασε την ασίστ στον Μάρκο Μαρκόβσκι για το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Ο "Γηραιός" είχε καλή παρουσία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά είχε την ατυχία να βρει απέναντί του έναν εξαιρετικό Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος, όποτε χρειάστηκε, δήλωσε παρών κι αποσόβησε τους κινδύνους για την ομάδα του.

Μ' αυτή τη νίκη, ο Παναιτωλικός ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, ενώ αντίθετα, ο Ηρακλής παραμένει ουραγός με μόλις 6 πόντους.

Γκολ: 19' Κλέσιο, 85' Μαρκόβσκι

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Χαντάκιας, Φερέιρα (67' Καμαβουάκα), Κλέσιο, Ουάρντα (76' Λεντέσμα), Τομανέ (66' Μαρκόβσκι).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου (59' Αγγελόπουλος), Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Κούρος (80' Λάμπρου), Μοντέιρο, Πασάς (46' Λεοζίνιο), Περόνε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Ισόπαλος ο Παναιτωλικός στην "σούπα" της Βέροιας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports