Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νίκος Βετούλας: «Οι παίκτες μου έχουν προσωπικότητα και καρδιά. Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες»

Νίκος Βετούλας: «Οι παίκτες μου έχουν πρ...

Ο τεχνικός του Προμηθέα για την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ

Ο Προμηθέας δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς ηττήθηκε στην παράταση με 75-73. Μια ήττα που δεν μπορούν να χωνέψουν ακόμα στους Πατρινιούς με τον τρόπο που ήρθε.

Γεγονός που τόνισε και ο Νίκος Βετούλας στην συνέντευξη τύπου, δηλώνοντας επίσης πως ελπίζει αυτή η ήττα να τους κάνει δυνατότερους.

Ο τεχνικός του Προμηθέα δήλωσε αναλυτικά:

«Καταρχήν, θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΕΣΑΚΕ για την πρωτοβουλία του να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας ενόψει των εορτών.

Εμείς είμαστε στενοχωρημένοι από την ήττα, όμως πρέπει να σταθούμε ιδιαίτερα και στο ότι υπάρχουν και άνθρωποι εκεί έξω με πολλά προβλήματα, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν.

Είναι μια κίνηση που δίνει χαρά και ελπίδα στην κοινωνία μας. Τα παιδιά αγωνίστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς στη διάρκεια όλης της περασμένης εβδομάδας δεν κάναμε την προετοιμασία που θα θέλαμε, λόγω των προβλημάτων που είχαμε και της έλευσης των δυο νέων παικτών (σ.σ. Ντίκερσον, Τόντιτς).

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μας πληγώνει, όπως μας πλήγωσε και η ήττα από τον Αρη, όμως στο χέρι μας είναι τα δυο αυτά αποτελέσματα να μας κάνουν πιο αποφασισμένους και πιο σκληρούς.

Η ευθύνη για την ήττα δεν βαραίνει τα παιδιά, είναι δικιά μου και την αναλαμβάνω. Στόχος μας τώρα είναι να δούμε μπροστά. Θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να ενσωματώσουμε όλα τα παιδιά.

Οι παίκτες μου έχουν προσωπικότητα και καρδιά. Το παιχνίδι χάθηκε σε δυο λεπτομέρειες».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: "Αυτοκτόνησε" ο Προμηθέας-Ήττα στην παράταση από τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports