Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Εντυπωσιακή επιστροφή της ΑΕΚ στις νίκες

Σουπερλίγκ: Εντυπωσιακή επιστροφή της ΑΕ...

Η Ένωση επιβλήθηκε με 4-0 του Λεβαδειακού στο ΟΑΚΑ

Ελπίδες στον κόσμο της ότι μπορεί να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο έδωσε η ΑΕΚ. Εκμεταλλευόμενη και το γρήγορο αριθμητικό πλεονέκτημα, η «Ένωση» προσέφερε ωραίο θέαμα, σκορπίζοντας 4-0 τον Λεβαδειακό.

Αυτό που η ΑΕΚ είχε απόλυτη ανάγκη στο ματς με τον Λεβαδειακό, δεν ήταν μόνο η νίκη. Ήταν και ένα ξέσπασμα, που θα μπορούσε να της δώσει μια ανάσα κυρίως ψυχολογική, μετά τα συνεχόμενα στραβοπατήματα. Και αυτό που ήθελε, το πήρε, καθώς μ’ ένα ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε στο εμφατικό 4-0.

Προφανώς και η γρήγορη (και σωστή) αποβολή του τερματοφύλακα του Λεβαδειακού νωρίς στο ματς, βοήθησε. Όμως από την αρχή του ματς η ΑΕΚ πατούσε γερά στο γήπεδο, είχε σε σούπερ απόγευμα τον Σιμόες και τον Γαλανόπουλο που πέτυχαν και τα πρώτα τους κιτρινόμαυρα γκολ και πήρε μια νίκη ακριβώς όπως την ήθελε.

Γκολ: 27’ Σιμόες, 50’ Πέκχαρτ, 68’ Γαλανόπουλος, 81’ Ροντρίγκες

ΑΕΚ (Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες (80’ Τσέλιος), Ροντρίγκες, Πέκχαρτ (74’ Αλμέιδα), Γαλανόπουλος, Αραβίδης (83’ Χριστοδουλόπουλος).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος (33’ Τόμπι), Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καλτσάς, Μεντί (20’ Μοσχονάς), Σίλβα (76’ Βασιλείου), Ζεζίνιο, Γιακουμάκης, Μάντζιος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Συνέχεια στην ξέφρενη πορεία της έδωσε η Ξάνθη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports