Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: 33χρονος είχε ρημάξει σπίτια, αυτοκίνητα και καταστήματα

Ηλεία: 33χρονος είχε ρημάξει σπίτια, αυτ...

Συνελήφθη και κατηγορείται για οκτώ κλοπές

Συνελήφθη, χθες (08-12-2016) στο Μαραθιά Ηλείας, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφάλειας Αμαλιάδας, ένας 33χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

"Ο 33χρονος, προχθές 07-12-2016 το βράδυ, διέρρηξε τρεις οικίες ημεδαπών στο Μαραθιά και αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία και μικρή ποσότητα ελαιολάδου.

Στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων και ελέγχων, που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος  Ασφαλείας Αμαλιάδας, εντόπισαν  τον 33χρονο την επόμενη μέρα το πρωί και τον συνέλαβαν.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο δράστης το τελευταίο εξάμηνο είχε διαπράξει άλλες πέντε διαρρήξεις από τις οποίες τρεις σε οχήματα, μια σε πρατήριο υγρών καυσίμων και μια σε οικία στις περιοχές της Γαστούνης, των Σαβαλίων και του Ρουπακίου Αμαλιάδας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για την συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών συνεχίζονται".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις