Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Για το αποφασιστικό βήμα πρόκρισης ΑΕΚ και Άρης στο Τσάμπιονς Λιγκ

Μπάσκετ: Για το αποφασιστικό βήμα πρόκρι...

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Σολνόκι ενώ ο Άρης υποδέχεται τους Χέλιος Σανς

H 8η αγωνιστική των ομίλων του Champions League ξεκίνησε και πλέον οι ομάδες δίνουν τις τελικές μάχες τους για την τετράδα σε κάθε γκρουπ, ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο Η ΑΕΚ την Τετάρτη (7/12, 19:00) αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σολνόκι, ενώ ο Άρης υποδέχεται (21:00) τους Χέλιος Σανς.

Ύστερα από την ήττα της την προηγούμενη εβδομάδα από την Ζιελόνα Γκόρα, η ΑΕΚ έφτασε στην Ουγγαρία με στόχο την επιστροφή της στις νίκες στο Champions League της FIBA, ώστε να κάνει το ρεκόρ της 5-3 στην διοργάνωση.

Η "Ένωση" την Τετάρτη (7/12, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Σολνόκι και οι "κιτρινόμαυροι" έφτασαν στην Ουγγαρία χωρίς τους Κώστα Βασιλειάδη (βαρύ διάστρεμμα) και Δημήτρη Χαριτόπουλο (γαστρεντερίτιδα).

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τέθηκε νοκ-άουτ από την αναμέτρηση της Τετάρτης (7/12, 21:00) κόντρα στους Χέλιος Σανς, για την 8η αγωνιστική του Champions League. Ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στο πέλμα και έμεινε και πάλι εκτός προπόνησης.

Μάλιστα, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για επιπλέον 10 μέρες και δύσκολα θα προλάβει να επιστρέψει στο ματς απέναντι στους Μπάκεν Μπέαρς, την ερχόμενη εβδομάδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Νίκη για τον ΠΑΟΚ και επιστροφή στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports