Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Πρώτη νίκη για τον Ηρακλή, με ανατροπή απέναντι στον ΠΑΣ

Σουπερλίγκ: Πρώτη νίκη για τον Ηρακλή, μ...

Ο Γηραιός επιβλήθηκε με 2-1 της ομάδας από τα Γιάννενα στο "Καυτανζόγλειο"

Όσο ροκ είναι η σεζόν στα διοικητικά του Ηρακλή, άλλο τόσο ήταν και το ματς με τον ΠΑΣ! Ο Γηραιός τούμπαρε στο τέλος τους Γιαννιώτες 2-1 κι έδειξε πως δεν το βάζει κάτω. Ξύλο και διακοπή στο α’μέρος.

Μια νίκη που του δίνει "οξυγόνο" και δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια που έχει μπροστά του πήρε ο Ηρακλής επικρατώντας με 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο "Καυτανζόγλειο" στάδιο στο ματς που έκλεισε την 13η αγωνιστική.

Η νίκη αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία αν σκεφτεί κανείς ότι ήρθε με ανατροπή αφού ο "Γηραιός" βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα και να πάρει και τη νίκη με το πρώτο γκολ του Βασίλη Αγγελόπουλου στην επαγγελματική του καριέρα.

Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις αλλά η κεφαλιά του Μιχαήλ βρήκε στο δεξί δοκάρι του Χουάντερσον.

Ο Ηρακλής "ντύθηκε" ΠΑΣ για να αντιμετωπίσει την ομάδα του Πετράκη καθώς ο Σάββας Παντελίδης παρέταξε και αυτός την ομάδα του με ένα 3-5-2 με το οποίο παίζει πάντα ο "Αγιαξ της Ηπείρου".

Το παιχνίδι είχε αρκετά καλό ρυθμό στην αρχή αλλά η διακοπή μετά το γκολ των φιλοξενούμενων επηρέασε τις δυο ομάδες. Θετικά τους γηπεδούχους και αρνητικά τον ΠΑΣ.

Στο δεύτερο μέρος είδαμε ένα καλύτερο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες που δεν έδειξαν να συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας και κυνήγησαν μέχρι τέλους τη νίκη. Για αυτό και υπήρχαν αρκετές ακόμα φάσεις από τους παίκτες του Ηρακλής και του ΠΑΣ.

Γκολ: 14' Περόνε, 88' Αγγελόπουλος/7' Κοζορώνης

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι (83' Λουκίνας), Ιντζόγλου, Πασάς (70' Λεοζίνιο), Μοντέιρο, Κούρος (70' Άγγελόπουλος), Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Καρανίκας (62' Μπουκουβάλας), Μπέριος Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Κούτρης, Κοζορώνης, Λίλα, Γιάκος, Ζάιρο (71' Μαμπουλού), Κόντε (76' Ακόστα).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύπελλο: Πρώτη νίκη στην σεζόν για τον Ηρακλή απέναντι στον Απόλλων

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports