Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Αν ξέρεις από παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά... την Τετάρτη σε περιμένουμε!

Αν ξέρεις από παραδοσιακό μπακαλιάρο σκο...

...γεύσεις παραδοσιακές, αυθεντικές, που μόνο οι καλοφαγάδες μπορούν να αναγνωρίσουν.

Το Καλοκαίρι απολαμβάνουμε την κουζίνα του καθημερινά και πάλι δεν την χορταίνουμε...Τον Χειμώνα όμως περιμένουμε πως και πως τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες για να γευτούμε γεύσεις παραδοσιακές, αυθεντικές, που μόνο οι καλοφαγάδες μπορούν να αναγνωρίσουν.

Πως και πως λοιπόν περιμέναμε και αυτή την Τετάρτη, του Αγίου Ανδρέου, για να επισκεφτούμε ξανά το Φάληρο και να απολαύσουμε τον μπακαλιάρο σκορδαλία που καλύτερη εκδοχή του δεν παίζει να έχετε δοκιμάσει.

Αυτό το παραδοσιακό πιάτο δεν πρέπει να το χάσει κανείς, μα κανείς, αλλά μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και το διάσημο ολόφρεσκο καλαμάρι του, καθώς και πολλά πιάτα θαλασσινών μαγειρεμένα με πολύ μεράκι, τέχνη και εμπειρία, που φαίνεται από την πρώτη κιόλας μπουκιά.

Στο Φάληρο, η κουζίνα είναι μερακλίδικη και σπιτική και οι σπεσιαλιτέ δε σταματάνε εδώ. Λαχταριστές πίτες, πολλά ορεκτικά πιάτα και καλοψημένα ζουμερά κρεατικά για τους φανατικούς του είδους... που δε θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε! Αν πετύχετε και μαγειρευτό πιάτο ημέρας, μην το χάσετε για κανένα λόγο... εντελώς μαμαδίστικες συνταγές!

Στη ζεστή σάλα του, δίπλα στο τζάκι, με τους οικοδεσπότες να είναι τόσο φιλόξενοι και πρόθυμοι να σε κάνουν να περάσεις καλά, στο Φάληρο θα νιώσεις σίγουρα σα να πήγες για φαγητό σε κάποιον πολύ δικό σου άνθρωπο που μαγειρεύει και εξαιρετικά!

Για τη θέα τι να πει κανείς;... Η θάλασσα στα πόδια σου!

Φαλήρου 20, Ψαθόπυργος

Τηλ. 2610 931 522

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life