Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 28 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 28 Νοεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να προσέξετε τις απότομες συμπεριφορές σε σχέσεις και συνεργασίες, λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, το οποίο φέρνει και ξαφνική διακοπή δεσμών, προσωπικών κι επαγγελματικών, ίσως κιόλας λόγω διαφοράς ιδεολογιών. Ασταθή αισθήματα και ψυχρότητα. Επίσης προσοχή και στην οικονομική αστάθεια και σε έκτακτα έξοδα.

Ταύρος

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι και το τέλος του μήνα, φέρνει απομάκρυνση σε σχέσεις, κυρίως συγγενικές αλλά και με δασκάλους, ενώ δεν λείπουν τα παρασκήνια. Μια επιρροή που κάνει έντονες τις φιλοσοφικές, ηθικές και ιδεολογικές διαφορές μεταξύ των ανθρώπων. Έκτακτα θέματα που αφορούν σπουδές/εκπαίδευση, νομικά, ταξίδια.

Δίδυμοι

Υπάρχει μια ερωτική ψυχρότητα αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι το τέλος του μήνα, μια όψη που διακόπτει απότομα και ορισμένους δεσμούς, φιλικούς κι ερωτικούς. Αφήστε χώρο, μην πιέζετε τους άλλους. Επίσης φέρνει ορισμένες έκτακτες εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, όπως επίσης και αλλαγή σχεδίων.

Καρκίνος

Αστάθεια συναισθηματική αλλά και οικονομική προκαλεί αυτές τις μέρες το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι το τέλος του μήνα, μια όψη που φέρνει και ξαφνικούς χωρισμούς, είτε σε προσωπικές σχέσεις, είτε σε επαγγελματικές. Φροντίστε να μην είστε αποπνικτικοί συναισθηματικά και απομακρύνετε ανθρώπους. Απρογραμμάτιστα έξοδα και άλλα οικονομικά απρόοπτα.

Λέων

Απότομη διακοπή δεσμών φέρνει μέχρι το τέλος του μήνα η όψη Αφροδίτης-Ουρανού, είτε επαγγελματικών ή προσωπικών δεσμών, όπως επίσης και σε σχέσεις με δασκάλους/καθηγητές αλλά και με συγγενείς. Αιτία μπορεί να είναι κάποιες κριτικές ή ορισμένες ιδεολογικές, πολιτικές και φιλοσοφικές διαφορές. Έκτακτα θέματα σε εργασία, υγεία, σπουδές, ταξίδια, νομικά.

Παρθένος

Μην απορείτε αν υπάρχει μια ερωτική ψυχρότητα αυτές τις μέρες, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι το τέλος του μήνα να φέρνει κι απομακρύνσεις στα ερωτικά, ακόμα και ξαφνική διακοπή δεσμών. Απομάκρυνση πιθανή και στις σχέσεις σας με τα παιδιά. Επίσης η όψη αυτή φέρνει έκτακτες εξελίξεις σε θέματα οικονομικά κι επιχειρηματικά.

Ζυγός

Αρκετά ασταθή τα συναισθήματα μέχρι το τέλος του μήνα με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, κι επικρατεί κυκλοθυμία, ενώ θα πρέπει να φροντίσετε να μην είστε πιεστικοί με το ταίρι σας αλλά και με συνεργάτες, γιατί μπορεί να υπάρξουν απότομες διακοπές δεσμών. Μια όψη που ζητά να αφήσετε “αέρα” και “χώρο” στις σχέσεις. Φέρνει επίσης έκτακτα έξοδα.

Σκορπιός

Συγγενικές, εργασιακές αλλά και αισθηματικές σχέσεις είναι πιθανό να διακόπτονται ξαφνικά αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, το οποίο θα λειτουργεί μέχρι το τέλος του μήνα. Μπορεί να λέγονται απότομα λόγια και κριτικές που προκαλούν απομάκρυνση. Μην είστε πιεστικοί στις σχέσεις. Δεν λείπουν τα απρόοπτα στο χώρο δουλειάς.

Τοξότης

Ξαφνικά έξοδα αλλά και ψυχρότητα στα αισθηματικά φέρνει μέχρι το τέλος του μήνα το ασταθές τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, το οποίο αυξάνει την υλική και συναισθηματική ανασφάλεια. Δεν αποκλείονται και απότομοι χωρισμοί ή απομακρύνσεις – χρειάζεται “χώρος”. Επίσης ξαφνικές αλλαγές πιθανές σε δημιουργικά κι επιχειρηματικά project, αλλά και σε αγορές ή πωλήσεις.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας θα σχηματίζει μέχρι το τέλος του μήνα δύσκολη όψη με τον απρόβλεπτο και ψυχρό Ουρανό, γι' αυτό είναι μέρες με συναισθηματική παγωμάρα και με απροσδόκητες αντιδράσεις, ακόμα και με απότομους χωρισμούς. Αρκετή κυκλοθυμία συναισθηματική. Επίσης προσέξτε τα έκτακτα έξοδα και ορισμένα απρόοπτα στο σπίτι.

Υδροχόος

Τελειώνουν απότομα κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες αυτές τις μέρες με το ασταθές τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, το οποίο θα λειτουργεί μέχρι το τέλος του μήνα. Πιθανές απομακρύνσεις και από συγγενείς και συμμαθητές. Λέγονται πράγματα που σας “ξενερώνουν”. Δεν λείπουν τα παρασκήνια. Επίσης έκτακτες αλλαγές και απρόοπτα σε επικοινωνία, μετακινήσεις, ραντεβού, συμφωνίες.

Ιχθύες

Μια όψη που φέρνει απότομη διακοπή δεσμών, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που θα λειτουργεί μέχρι το τέλος του μήνα, φέρνει αυτές τις μέρες ξαφνικές απομακρύνσεις, κυρίως σε φιλικές σχέσεις ή μέσα σε ομάδες και συλλόγους ή κόμματα, αλλά και σε διαδικτυακές επαφές. Ξαφνική αλλαγή σχεδίων επίσης, όπως και απρόοπτα έξοδα. Αστάθεια οικονομική και συναισθηματική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being