Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αθανάσιος Νταβλούρος: Ο Θεός έβαλε το χέρι του να μείνει για πάντα κοντά μου το παιδί μου"- Εκτός κινδύνου ο νεαρός Τηλέμαχος- ΦΩΤΟ

Αθανάσιος Νταβλούρος: Ο Θεός έβαλε το χέ...

Έπεσε χθες από τη γέφυρα στην Περιμετρική

"Έβαλε ο Θεός το χέρι του για να μείνει πάντα δίπλα μου"! Με λίγα λόγια από καρδιάς ο πρώην Βουλευτής Αχαϊας Αθανάσιος Νταβλούρος ευχαριστεί μέσω του διαδικτύου, τους γιατρούς που φρόντισαν το παιδί του και όλη την κοινωνία όπως λέει για τη στήριξη που προσέφερε στον ίδιο και την οικογένειά του. Ο κ. Νταβλούρος συνοδεύει την ανάρτησή του στο facebook με μια φωτογραφία μαζί με το γιο του Τηλέμαχο.

Ο νεαρός Τηλεμαχος Νταβλούρος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον στο νοσοκομειο Άγιος Ανδρέας μετά την πτώση του από τη γέφυρα στην Περιμετρική στην περιοχή του Σουλίου Πατρών χθες το πρωί.

Πάτρα: Γλίτωσε από θαύμα ο γιος του πρώην βουλευτή Θανάση Νταβλούρου που έπεσε από γέφυρα

Για το συμβάν ο κ. Νταβλούρος μίλησε στην εφημερίδα Πελοπόννησος επισημαίνοντας:

"Ευγνωμονώ τον Θεό για το γεγονός ότι  πρόκειται για έναν μικρό τραυματισμό, ο οποίος αποκαταστάθηκε άμεσα και το παιδί μου θα παραμείνει μόνο για προληπτική νοσηλεία. Μιλήσαμε μαζί του κατά την επιστροφή από την Αθήνα, ήταν νηφάλιος και συνεργάσιμος.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο 20ημερο για εμάς. Ο Τηλέμαχος είναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο παιδί που δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει δυο - τρία άσχημα περιστατικά που μας είχαν συμβεί, ένα εκ των οποίων ήταν εκτός του οικογενειακού περιβάλλοντος,  αλλά αφορούσε πρόσωπο με το οποίο  ήταν δεμένος.  Μου εξήγησε χθες, μετά τον τραυματισμό, ότι βρέθηκε σε σημείο έντονης φόρτισης, αλλά ευτυχώς, που μέσα σε αυτήν την άσχημη ψυχολογία στην οποία βρέθηκε, δεν αντιμετωπίσαμε κάτι χειρότερο και με τη βοήθεια του Θεού θα το ξεπεράσουμε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις